Τους πήρε όλους η μπάλα του Γιαννακόπουλου, όχι μόνο αυτούς που δεν έκαναν φάουλ

Η παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην προπόνηση του Παναθηναϊκού συνοδεύτηκε από έντονες παρατηρήσεις και φράσεις του στιλ "να φύγετε όλοι". Ποιους αφορούσαν τα λεγόμενά του;

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Δημήτρης Γιαννακόπουλος EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος άστραψε και βρόντηξε ενώπιον των παικτών του Παναθηναϊκού.

Παρόλο που, από το βράδυ της Κυριακής, παραδέχθηκε το δίκαιο της νίκης του Ολυμπιακού στον πρώτο τελικό, έφερε τους πάντες προ των ευθυνών τους με σκληρές ατάκες και πιο χαρακτηριστική εξ αυτών αυτήν: " δεν είναι δυνατόν να χάσετε το πρωτάθλημα από τον χειρότερο Ολυμπιακό της τελευταίας 10ετίας. Αν το καταφέρετε και αυτό να σηκωθείτε να φύγετε όλοι".

Τι τον πείραξε περισσότερο τον Γιαννακόπουλο; Τι δεν ήταν δυνατόν να πιστέψει; Τη μη προσπάθεια, αφού ο Παναθηναϊκός ήταν κάκιστος μετά το 29-19. Σαν να σταμάτησε να παίζει μπάσκετ, αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο στους Πειραιώτες.

Στη φράση " δεν είναι δυνατόν κάποιοι από εσάς να τελειώνετε έναν τελικό χωρίς να έχετε κάνει φάουλ" αποτυπώθηκε η απογοήτευσή του για όσα είδε ή καλύτερα δεν είδε από το 15' και ως το τέλος.

Προφανώς και ο διοικητικός ηγέτης του "τριφυλλιού" δεν αναφερόταν στον Μήτογλου ή στον Λεκαβίτσιους, οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν ελάχιστα από τον Τσάβι Πασκουάλ και δεν πρόλαβαν να υποπέσουν σε φάουλ. Θα μπορούσε να εννοεί τον Λοτζέσκι και τον Ρίβερς, που σε 8'43'' και 10'04'' δεν είδαν κόκκινο λαμπάκι δίπλα από το όνομά τους. Ή τον Παππά του 1 σε 16'36''.

Ήταν ωστόσο ένα σχήμα λόγου που αφορούσε άπαντες, από τον πρώτο ως τον τελευταίο. Ένα σχήμα λόγου για να εκφράσει την έλλειψη της μαχητικότητας που διαπίστωσε και να πείσει άπαντες πως στο ΣΕΦ οφείλουν τουλάχιστον να σεβαστούν τους εαυτούς τους, τον κόσμο και αυτόν που τους πληρώνει. Διότι " τα παχυλά συμβόλαια και οι αυξήσεις έρχονται μόνο μετά από ομαδικούς τίτλους".

Γ.Ζ

News 24/7

24MEDIA NETWORK