Τρολάρει τον... απολυμένο/παραιτημένο Στραματσόνι ο Νάνο

Μία περίεργη... καραμπόλα έγινε στο twitter του Νάνο λίγες ώρες μετά την αποχώρηση του Αντρέα Στραματσόνι από τον Παναθηναϊκό. Τι απάντησε ο επίσης κομμένος από τον Ιταλό Νίνης και τι retweet άφησε στο λογαριασμό του ο Ισπανός αμυντικός (φωτογραφίες).

Τρολάρει τον... απολυμένο/παραιτημένο Στραματσόνι ο Νάνο
nano ninis ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μπορεί και να είναι ένα τυχαίο γεγονός. Μπορεί απλά οι δυο πρώην συμπαίκτες να συναντήθηκαν κάπου και να... χαιρετίστηκαν μετά στο twitter. Μπορεί όμως να συμβαίνει και κάτι άλλο, αφού οι συμπτώσεις παραείναι πολλές. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή για να προσπαθήσουμε να καταλήξουμε σε ένα συμπέρασμα.

Ο Σωτήρης Νίνης επέστρεψε στον Παναθηναϊκό τον Νοέμβριο του 2014, όμως δεν κατάφερε να καθιερωθεί και με την έλευση του Αντρέα Στραματσόνι, είδε το συμβόλαιο του να λύνεται τον Γενάρη του 2016.

Λίγους μήνες αργότερα, ο Νάνο αποχώρησε επίσης από τον σύλλογο με τους πράσινους να τον πουλούν στην Αλμερία που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Και αυτός, λοιπόν, έφυγε μετά από εισήγηση του Ιταλού τεχνικού.

Πλέον, ο Στραματσόνι αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό και στο λογαριασμό του Ισπανού αμυντικού υπήρξε ένας περίεργος διάλογος.

Καταρχάς ο Νάνο έκανε retweet την εξής ατάκα: "Νάνο θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Στραματσόνι, ο οποίος άφησε να πουληθείς στην Αλμερία".

Τρολάρει τον... απολυμένο/παραιτημένο Στραματσόνι ο Νάνο

Λίγο αργότερα ο ίδιος ο Νάνο έγραψε κάνοντας tag τον... επίσης κομμένο από τον Στραματσόνι Νίνη: "Γεια σου, γεια σου, χάρηκα που σε γνώρισα", με κάποια περίεργα emojis και τον Νίνη να απαντά... κλαίγοντας.

Τρολάρει τον... απολυμένο/παραιτημένο Στραματσόνι ο Νάνο

Τυχαίο γεγονός λοιπόν ή οι δυο άσοι (που παίζουν βασικού σε Αλμερία και Σαρλερουά) θέλουν να μας πουν κάτι;

News 24/7

24MEDIA NETWORK