Χαμός σε νυχτερινό κλαμπ για τον Νίκο Παππά!

Ο Νίκος Παππάς -μαζί με τον Γιώργο Μπόγρη- βρέθηκαν στο Ηράκλειο της Κρήτης για να δώσουν το παρών στο 1ο Summer Hoops Basketball 3on3 στην άμμο (17 & 18 Ιουνίου) στην παραλία του «News Beach Bar» στον Καρτερό.

Χαμός σε νυχτερινό κλαμπ για τον Νίκο Παππά!

Ο παίκτης του πρωταθλητή Παναθηναϊκού βρήκε την ευκαιρία να ξεκουραστεί στο όμορφο νησί της Κρήτης, απαλλαγμένος πια από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και τα άγχη. Έχοντας κατακτήσει το νταμπλ με τον Παναθηναϊκό και έχοντας μία εξαιρετική χρονιά, ο Παππάς δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητος σε κάθε του κίνηση τις ημέρες που βρέθηκε στο Ηράκλειο για το τουρνουά.

Μάλιστα, το βράδυ του Σαββάτου, σε έξοδό του σε γνωστό μαγαζί της πόλης, έγινε πόλος έλξης για δεκάδες θαυμαστές που είτε τον πλησίασαν για να του πουν μια καλή κουβέντα είτε του ζητούσαν να φωτογραφηθούν μαζί του. Ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα πρόσχαρος και ευγενής αν και σίγουρα θα περίμενε να περάσει ένα πιο ήρεμο και χαλαρό βραδάκι.

Οπως είναι λογικό, ο παίκτης του τριφυλλιού έκανε ιδιαίτερο "κλικ" στο γυναικείο φύλλο, βγάζοντας ουκ ολίγες selfie. Είναι χαρακτηριστικό πως τα... κρητικά social media έχουν κατακλυστεί, από το πρωί της Κυριακής, με φωτογραφίες του Νίκου Παππά.

Σ.Κ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK