Υπερασπίζεται τον Βαρδινογιάννη ο Μπασινάς

Το φωτογραφικό κολάζ και το σχόλιο του Άγγελου Μπασινά μετά τις αποδοκιμασίες εις βάρος του Γιώργου Βαρδινογιάννη και της οικογένειας στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Υπερασπίζεται τον Βαρδινογιάννη ο Μπασινάς

Μετά από καιρό ο "Καπετάνιος" βρέθηκε στα επίσημα της Λεωφόρου για τον προημιτελικό του Κυπέλλου με τον Αστέρα. Η διακριτική παρουσία του πάντως δεν πέρασε απαρατήρητη από τους λίγους που ήταν στο γήπεδο και ο διχασμός επέστρεψε στην πράσινη κερκίδα. Όταν μία μερίδα οπαδών άρχισε να βρίζει τον Γιώργο και την οικογένεια, μια άλλη απάντησε μ' ένα μακρόσυρτο "ου".

Τα social media πήραν... φωτιά και ο "βαρδινογιαννισμός" έγινε ξανά θέμα συζήτησης και... διχόνοιας, με δεδομένη τη δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός επί Αλαφούζου.

Εξ αυτών που τάχθηκαν στο πλευρό του Καπετάνιου ήταν ο Άγγελος Μπασινάς. Ένα φωτογραφικό κολάζ από ιστορικές στιγμές του "τριφυλλιού" με Σαραβάκο - Βαζέχα - Καραγκούνη σε πρώτο πλάνο και το σχόλιο " όλα αυτά επί εποχής ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ...λίγο σεβασμό...και να μη ξεχνάμε!!!", ήταν η... υπερασπιστική απάντηση του παλαίμαχου άσου του Παναθηναϊκού, παρόλο που ο ίδιος "τέλειωσε" το χειμώνα του 2006 (μάλλον άκομψα, αλλά πληρωμένος πάντως μέχρι... σεντ) επί εποχής Βαρδινογιάννηδων.

Υπερασπίζεται τον Βαρδινογιάννη ο Μπασινάς

Πάντα έτρεφε πάντως εκτίμηση στον Γιώργο Βαρδινογιάννη, αφού αυτός ήταν που επέμεινε στην ανάπτυξη των ακαδημιών της Παιανίας και επί της ουσίας επέβαλε την χρησιμοποίηση των πιτσιρικάδων τότε, όπως ο Γκούμας, ο Μπασινάς, ο Καραγκούνης, ο Αλεξόπουλος, ο Χαλκιάς...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Όλα τα είχε, ο Βαρδινογιάννης τού έλειπε
Ο Βαρδινογιάννης χώρισε στα δύο τη Λεωφόρο

News 24/7

24MEDIA NETWORK