Πανιώνιος

Ο Γιάννης Μανιάτης δεν ξεχνάει τον Πανιώνιο και το έδειξε με την παρουσία του στη Νέα Σμύρνη για το ματς με την ΑΕΛ, με την παράσταση στις εξέδρες να την κλέβει ωστόσο ο Νίκος Αναστόπουλος...

Ο...άλλος Νίκος Ζαμάνης δεν πρόκειται να προχωρήσει σε βιαστικές επιλογές αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αποφεύγει να οργίζεται γι' αυτά που διαβάζει και ακούει για τον Πανιώνιου του Γρηγορίου.

Ο σκεπτικισμός μερίδας φίλων της ομάδας για τα έως τώρα αποτελέσματα του Πανιωνίου δεν μπορεί να γίνει κατανοητή στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ. Απόλυτη στήριξη στον Γρηγορίου.

O Mασούντ Σοτζέι δεν βρίσκεται στις επιλογές του Κάρλος Κεϊρόζ για τα δύο τελευταία παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Δεν σημαίνει όμως απαραίτητα κάτι αυτό...

Καρίμ ήταν και πάει...

Τελ. ανανέωση : 26/08/17 20:32

Η πολύ πιθανή πλέον συμφωνία του Στιβ Λίο Μπέλεκ με τον Πανιώνιο βάζει τέλος στα όποια σενάρια επιστροφής του Καρίμ Ανσαριφάρντ στην Πλατεία.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου αναζητεί μία ακόμα λύση στη θέση του αμυντικού χαφ και το όνομα του Πορτογάλου μέσου, Σέρζιο Μανουέλ Μοντέιρο Σεμέδο, βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Έλληνα προπονητή. Μέσα στην εβδομάδα οι τελικές συζητήσεις (VIDEO).

O Πανιώνιος με τις ευρωπαϊκές νίκες του επί της Νόβα Γκόριτσα έβαλε και ζεστό χρήμα στα ταμεία του. Χρήματα που η ΠΑΕ τα χρειάζεται στην προσπάθεια που κάνει να εξυγιανθεί.

Ο Πανιώνιος αγαπά.. Μάρκο Σεφερλή και ο Μάρκος Σεφερλής αγαπά...Πανιώνιο. Μεταξύ των δύο πλευρών έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια σχέση...τρυφερότητας η οποία και διατηρείται.

O οργανισμός του Πανιωνίου σύντομα θα δεχθεί κρούση από ξένο σύλλογο για τη μεταγραφή βασικού παίκτη του ο οποίος πέρυσι έβγαλε μάτια με την απόδοσή του. Τι πρόκειται να γίνει...

Το φρένο και ο... Γιαννιώτας

Τελ. ανανέωση : 05/07/17 17:36

O Πανιώνιος βάζει ένα προσωρινό φρένο στις μεταγραφικές του αναζητήσεις και ρίχνει κλεφτές ματιές στην αγορά. Τι θα μπορούσε να συμβεί με τον Γιάννη Γιαννιώτα που "κόπηκε" από τον Ολυμπιακό.

Ευρωπαία και η Νέα Σμύρνη!

Τελ. ανανέωση : 02/07/17 21:19

Αλλάζει μορφή το γήπεδο του Πανιώνιου με σκοπό να είναι έτοιμο στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας. Διαβάστε που γίνονται αλλαγές.