Aνοίγει ο δρόμος για ολικό λίφτινγκ στο γήπεδο του Πανιωνίου!

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών στο στρατόπεδο του Πανιωνίου έτρεξαν πολύ σημαντικές εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα, ακόμα και στο γηπεδικό!

Aνοίγει ο δρόμος για ολικό λίφτινγκ στο γήπεδο του Πανιωνίου!
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες στο παιχνίδι του Ιστορικού με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο την προηγούμενη Τετάρτη βρέθηκαν ειδικοί επιστήμονες μηχανικοί της Περιφέρειας Αθηνών και έκαναν έρευνα πόντο πόντο στο γήπεδο για να διαπιστώσουν ποια ακριβώς βελτιωτικά έργα χρειάζεται.

Τα πάντα καταγράφηκαν γραπτώς και όπως όλα δείχνουν στο θέμα του κονδυλίου για το γήπεδο του Ιστορικού από την Περιφέρεια θα παρατηρηθούν ραγδαίες εξελίξεις τους αμέσως επόμενους μήνες ή ακόμα και μέρες.

Στον Πανιώνιο περιμένουν ότι θα μπορέσουν να εκταμιεύσουν ακόμα και 8εκ ποσό το οποίο θα αλλάξει για τα καλά όψη στο πολύ παλιό και εν μέρει προβληματικό γήπεδο της Νέας Σμύρνης αλλά και στους γύρω χώρους.

Αν σε όλα αυτά υπολογίσει κανείς το γεγονός ότι η ΠΑΕ θα διεκδικήσει για πρώτη φορά μετά από χρόνια την αδειοδότησή της συμπεραίνει ότι αργά αλλά σταθερά ο Πανιώνιος επιχειρεί να αλλάξει επίπεδο.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK