"Εμφύλιος" λίγο πριν το τζάμπολ

Λίγα, μόλις, 24ώρα πριν αρχίσει ο μαραθώνιος της Α2 και η μεγάλη προσπάθεια για την επιστροφή στα σαλόνια της Α1, ο Πανιώνιος βρίσκεται να είναι χωρισμένος στα δύο.

"Εμφύλιος" λίγο πριν το τζάμπολ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο άνθρωπος που έστησε τη εφετινή ομάδα, ο Ιωνας Βαρουξάκης, γνωστοποίησε ότι θέλει και τις ακαδημίες του συλλόγου κάτι που σημαίνει ότι δεν περισσεύει χώρος για τον Θανάση Κωνσταντώνη τον άνθρωπο που "τρέχει" με μεγάλη επιτυχία το πρότζεκτ των ακαδημιών.

Μάλιστα, φέρεται να διαμήνυσε ότι είτε θα φύγει ο Κωνσταντώνης είτε θα αποχωρήσει ο ίδιος έστω και αν έχει δώσει χρήματα για να στηθεί η ομάδα του αντρικού!

Είναι φανερό ότι υπάρχει πρόβλημα. Ενα πρόβλημα μάλιστα για το οποίο, αν ο Βουρεξάκης επιμείνει, θα κληθεί να πάρει θέση ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος ο οποίος θα βρεθεί σε δίλημμα.

Ο Κωνσταντώνης είναι άνθρωπος-σύμβολο για τις ακαδημίες. Ο Βαρουξάκης από την άλλη "τρέχει" τη μεγάλη ομάδα και αν πραγματοποιήσει την απειλή του ο Πανιώνιος μένει ξεκρέμαστος. Θα έφτανε όμως ένας τόσο ισχυρός επιχειρηματίας όπως ο Βαρουξάκης σε μία τόσο ανοιχτή ρήξη;

Ν.Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK