Γιατί προβληματίζει η συνεχής απουσία του Γεσίλ

Ο Σαμέντ Γεσίλ εκτός από το ματς με την Ξάνθη είναι πιθανό να χάσει και αυτό με τον ΠΑΟΚ συμπληρώνοντας έτσι έξι απουσίες από την εφετινή Superleague. Το θέμα είναι ότι χωρίς αυτόν ο Πανιώνιος συνήθως δεν νικά...

Γιατί προβληματίζει η συνεχής απουσία του Γεσίλ

Οι Φιορ Ντουρμισάι και Μανώλης Σιώπης θα παίξουν κατά πάσα πιθανότητα στο παιχνίδι της μεθεπόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη.

Αυτός που μπορεί να μην καταφέρει είναι ο Σαμέντ Γεσίλ. Στο τεστ που πέρασαν οι τρεις τραυματίες τη Δευτέρα από το ιατρικό τιμ του Ιστορικού φάνηκε ότι ο Γερμανός στράικερ θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο από τους υπόλοιπους.

Αν πράγματι επιβεβαιωθεί αυτή η πρόγνωση τότε ο παίκτης θα συμπληρώσει ένα μήνα απουσίας και ενώ μετράει ήδη τέσσερις "χαμένους" αγώνες στη Superleague. Και αυτό αν μην τι άλλο είναι πρόβλημα για τον Μιχάλη Γρηγορίου.

Ο Γεσίλ, θυμίζουμε, είχε τραυματιστεί στην εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ και είχε αντικατασταθεί μόλις στο 34ο λεπτό. Εχει χάσει τα ματς με Παναιτωλικό, Κέρκυρα, ΠΑΣ και Ατρόμητο. Ο Πανιώνιος από αυτά τα ματς πήρε μόλις ένα!

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK