Η ένταση με Μπακασέτα, η προσφυγή σε UEFA και FIFA κι αυτό που ενόχλησε τον Πανιώνιο

Το σίριαλ με Μπακασέτα θα έχει πολλά επεισόδια. Τι ενόχλησε τον Πανιώνιο και τι θέλει ο 22χρονος ποδοσφαιριστής.

Η ένταση με Μπακασέτα, η προσφυγή σε UEFA και FIFA κι αυτό που ενόχλησε τον Πανιώνιο

To στόρι της μεταγραφής του Τάσου Μπακασέτα βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων τις τελευταίες ώρες, ύστερα από την απόφαση του Μαρίνου Ουζουνίδη να αποκλείσει τον Έλληνα επιθετικό από την αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Οι άνθρωποι των "κυανέρυθρων" ενοχλήθηκαν από τη στάση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος βρίσκεται μία "ανάσα" από τη μεταγραφή στην ΑΕΚ και αποφάσισαν να λάβουν μέτρα, βάζοντας ουσιαστικά στο περιθώριο τον ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από το περιβάλλον του Πανιώνιου, ο Μπακασέτας φέρεται να έχει υπογράψει ήδη προσύμφωνο με την ΑΕΚ. Γι' αυτό το λόγο, οι διοικούντες την "κυανέρυθρη" ΠΑΕ έχουν δώσει εντολή στον δικηγόρο της ομάδας να καταγγελθεί το συμβόλαιο του σε UEFA και FIFA. Παράλληλα, ο νεαρός ποδοσφαιριστής κλήθηκε σε απολογία για την Τετάρτη (25/05).

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Μπακασέτας ήθελε να παραμείνει μέχρι το Δεκέμβριο στον Πανιώνιο και να μεταγραφεί ως ελεύθερος τον Ιανουάριο στην "Ένωση". Όμως, μ' αυτή την κίνηση ο Πανιώνιος δεν θα έπαιρνε λεφτά, παρά μόνο ο ίδιος το μπόνους μεταγραφής. Αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που οι "κυανέρυθροι" εμφανίζονται ενοχλημένοι, αφού το θεωρούν ως ασέβεια προς την ομάδα που τον βοήθησε σημαντικά στην καριέρα του.

Μάλιστα, η ένταση που υπήρχε στις σχέσεις των δύο πλευρών είχε ως αποτέλεσμα ο βοηθός του μάνατζερ του Μπακασέτα να έχει θερμό επεισόδιο με ανθρώπους της διοίκησης του Πανιωνίου στα επίσημα του γηπέδου της Νέα Σμύρνης πριν από την έναρξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Μένει να δούμε αν θα μπει στο "ψυγείο" για τους επόμενους μήνες όταν και θα μείνει ελεύθερος ή αν τελικά θα αποχωρήσει για την ΑΕΚ, με τον Πανιώνιο να βάζει χρήματα στα ταμεία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΞΑΛΛΟΣ ο Μπακασέτας με τη διοίκηση του Πανιωνίου, σηκώθηκε κι έφυγε από το γήπεδο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK