Η σιωπή των... θριαμβευτών

Οι θριαμβευτές του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" παρέμειναν την Καθαρά Δευτέρα...σιωπηλοί. Και σιωπηλοί θα παραμείνουν μέχρι τουλάχιστον το ντέρμπι με την ΑΕΚ την προσεχή Δευτέρα.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Eurokinissi Sports)
panionios panigiriki EUROKINISSI SPORTS

Μήπως είδατε πουθενά τη Δευτέρα κάποια συνέντευξη παίκτη ή προπονητή του Πανιωνίου για τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού;

Μην πονοκεφαλιάζετε άδικα. Καμία δεν είδατε, καμία δεν ακούσατε, καμία δεν διαβάσατε. Ούτε και πρόκειται μέχρι η ομάδα να παίξει το παιχνίδι με την ΑΕΚ την προσεχή Δευτέρα στη Νέα Σμύρνη.

Πέρα από τις συμβατικές υποχρεώσεις που έχει στο συνδρομητικό κανάλι αλλά και κάποιες σκόρπιες δηλώσεις στη μικτή ζώνη του "Καραϊσκάκης" οι παίκτες του Ιστορικού δεν μίλησαν πουθενά αλλού.

Η αιτία είναι η κλασική σ' αυτές τις περιπτώσεις. Η διατήρηση της αυτοσυγκέντρωσης των ποδοσφαιριστών μέχρι την επόμενη, σημαντική είναι η αλήθεια, αγωνιστική υποχρέωση.

Η ίδια τακτική εφαρμόστηκε έτσι και αλλιώς μετά από σχεδόν όλες τις μεγάλες νίκες του Πανιωνίου στο εφετινό πρωτάθλημα. Λογικό να μην αλλάζει όσο πλησιάζουμε στο τέλος του μαραθωνίου και η αγωνία κορυφώνεται. Εκπορεύεται, τέλος, από τα υψηλά διοικητικά κλιμάκια της ΠΑΕ.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK