Μεγάλος προβληματισμός για τον Γεσίλ

Ακόμη μία θλάση έβγαλε ο Σαμέντ Γεσίλ κατά την εφετινή σεζόν και ο προβληματισμός για την ευπάθεια του Γερμανού στράικερ στους τραυματισμούς έχει αρχίσει να γίνεται μεγάλος στην Πλατεία.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Δεν μπορεί πλέον να αποτελέσει είδηση ότι ο Σαμέντ Γεσίλ έβγαλε μία ακόμη θλάση από την αρχή της σεζόν. Στον Πανιώνιο πλέον έχουν συνηθίσει να ζουν μ' αυτό το πρόβλημα το οποίο, ωστόσο, πρέπει να λυθεί.

Ειρήσθω εν παρόδω, ο Γερμανός φορ δεν πρόκειται να αγωνιστεί ούτε στο πρώτο ματς Κυπέλλου με τη Λαμία, οπότε εκ των πραγμάτων ο μόνος διαθέσιμος καθαρός φορ στα δύο επόμενα ματς θα είναι ο Ντουρμισάι.

Στον Πανιώνιο προβληματίζονται ιδιαίτερα για τον Γεσίλ και την ευπάθειά του. Είναι δεδομένο ότι αναζητούν φορ στην αγορά, είναι όμως δύσκολο να βρουν αυτό που θέλουν (και στην τιμή που το θέλουν) στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ακόμα και την πόρτα του Τάσου Καραμάνου χτύπησε ο Ιστορικός, όμωςε και από εκεί εισέπραξε αρνητική απάντηση. Η αναζήτηση πάντως συνεχίζεται όπως και ο πονοκέφαλος για τον Γεσίλ για τον οποίο (εν όψει καλοκαιριού) όλα είναι ανοιχτά πλέον.

N.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK