Νέα περίπτωση Τασουλή στον ορίζοντα...

O οργανισμός του Πανιωνίου σύντομα θα δεχθεί κρούση από ξένο σύλλογο για τη μεταγραφή βασικού παίκτη του ο οποίος πέρυσι έβγαλε μάτια με την απόδοσή του. Τι πρόκειται να γίνει...

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χρήστος Τασουλής αποχαιρέτησε πριν από λίγες ημέρες καθώς συμφώνησε με τη Λανς σε μία συμφωνία που έβαλε στο πουγγί του Πανιωνίου περίπου 200.000 ευρώ.

Η περίπτωσή του όμως δεν είναι μοναδική. Οι πληροφορίες της στήλης αναφέρουν ότι μέσα στον Αύγουστο πρόταση από ομάδα του εξωτερικού θα "σκάσει" και για άλλον Ελληνα παίκτη του Ιστορικού ο οποίος έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις πέρυσι.

Οι "κατάσκοποι" της ομάδας που ενδιαφέρεται γα τις υπηρεσίες του Ελληνα άσου παρακολούθησαν αγωνίζομενο τον παίκτη στο παιχνίδι του Πανιωνίου με την Γκόριτσα και έμειναν σαφώς ευχαριστημένοι από την προσφορά του.

Η κρούση θα γίνει, αν όλα πάνε καλά, μετά τους αγώνες του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League (εφόσον βέβαια προκριθεί ο Πανιώνιος) εκεί που άλλωστε ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος θα έχει δύο ακόμη καλές ευκαιρίες να ξεδιπλώσει το ταλέντο του.

Ο Πανιώνιος είναι ενήμερος και περιμένει με διάθεση να ακούσει. Ούτε ξεπουλάει, ούτε όμως λέει και στείρο όχι.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK