Οι ματιές του Πανιωνίου στο ρόστερ του Ολυμπιακού...

Πλησιάζοντας στον Ιανούαριο, άρα και στη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα, ο Πανιώνιος παίρνει σιγά-σιγά τα μέτρα του για την ενίσχυσή του τσεκάροντας την αγορά.

Οι ματιές του Πανιωνίου στο ρόστερ του Ολυμπιακού...

Ως προς τις θέσεις ο Ιστορικός σίγουρα θα χρειαστεί νέο υλικό στο αμυντικό χαφ και στο στόπερ. Η διαφαινόμενη πώληση του Σιώπη, ο τραυματισμός του Πατσατζόγλου και η επίσης πιθανή μετακίνηση του Ρισβάνη καθιστούν επιτακτική την ανάγκη απόκτηση παικτών εκεί.

Ως τα πρόσωπα, τα πράγματα είναι λίγο πιο μπερδεμένα. Είναι γνωστό ότι τον Ιανουάριο δεν υπάρχουν πολλές ευκαιρίες ενώ από την άλλη πλευρά ο Πανιώνιος δεν θέλει σε καμία περίπτωση να διαταράξει τον προϋπολογισμό του ο οποίος έτσι και αλλιώς δέχεται πλήγματα από τις μειώσεις της NOVA.

Ποια είναι η λύση; Πιθανότατα οι δανεικοί. Ειδικά στο ρόστερ του Ολυμπιακού υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες (Ζντιέλαρ, Τσιμίκας, Βούρος) οι οποίες δεν θα μπορούσαν να αφήσουν αδιάφορο τον Πανιώνιο, κάθε άλλο.

Γι' αυτό στον Ιστορικό ρίχνουν δειλά-δειλά κάποιες ματιές προς Πειραιά μεριά και αναμένουν τις αποφάσεις του Πάουλο Μπέντο για τα κοψίματα που είπε ότι θα κάνει.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK