Στην Κύπρο έχουν νοσταλγήσει τον... άχρηστο Μιλόγεβιτς

Η αλλαγή στάσης των Κυπρίων ποδοσφαιρόφιλων για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Από... άχρηστος το καλοκαίρι, έγινε... προπονηταράς που θα έπρεπε να κρατήσει η Ομόνοια το χειμώνα.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Eurokinissi Sports / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Eurokinissi Sports / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Με τον Πανιώνιο να απολαμβάνει τη...μοναξιά της 2ης θέσης της Superleague και να πίνει από το νέκταρ της νίκης του επί του Ολυμπιακού στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δικαίως νιώθει βασιλιάς.

Και όμως πριν από οκτώ μήνες ο 46χρονος Σέρβος προπονητής έφευγε από την Κύπρα με τη στάμπα του αποτυχημένου αφού δεν μπόρεσε να οδηγήσει την Ομόνοια στην κατάκτηση κάποιου τίτλου.

Ο Μιλόγεβιτς ανέλαβε την τεχνική ηγεία των πράσινων της Κύπρου στις 11 Νοεμβρίου του 2014 διαδεχόμενος τον Κώστα Καϊαφα. Αυτό που τον "έκαψε" δεν ήταν τόσο η 4η θέση στο πρωτάθλημα μετά και τη διεξαγωγή και των πλέι οφ αλλά η ήττα στον τελικό του Κυπέλλου από τον Απόλλωνα Λεμεσου με 2-1.

Αν και ο τελικός διεξήχθη στην έδρα του Απόλλωνα, η ήττα έπεσε βαριά στους ιθύνοντες της Ομόνοιας και ο Μιλόγεβιτς έλυσε τη συνεργασία του στις 18 Μαϊου του 2016.

Από την Ομόνοια πάντως ισχύριζονταν ότι ήθελαν να κρατήσουν τον Σέρβο προπονητή στην Λευκωσία και ότι του έγινε συγκεκριμένξ πρόταση ανανέωσης από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Νίκο Νταμπίζα.

Η πληροφορία πάντως δεν έχει επιβεβαιωθεί ουδέποτε από την πλευρά του Μιλόγεβιτς ο οποίος κλήθηκε εσπευσμένα στον Πανιώνιο για να πάρει τη θέση του εξαιρετικά επιτυχημένου Μαρίνου Ουζουνίδη (σε μία όντως πολύ δύσκολη αποστολή).

Πως είναι τώρα το κλίμα στην Κύπρο για τον κόουτς του Πανιωνίου; Τελείως διαφορετικό. Οι οπαδοί της Ομόνοιας θεωρούν ότι η ομάδα τους έκανε λάθος το καλοκαίρι και ότι θα έπρεπε να ανανεώσει τη συνεργασία. Αβυσσος η ψυχή του ποδοσφαιρόφιλου...

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK