Τα απανωτά σοκ από το Ιράν δεν λύγισαν τον Μασούντ

Ο Σοτζέι Μασούντ έχει περάσει του...Χριστού τα πάθη λόγω της απόφασής του να αγωνιστεί στο παιχνίδι του Πανιωνίου με τη Μακάμπι. Παρόλα αυτά δεν λυγίζει και ετοιμάζεται για το Μουντιάλ!

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Εχει περάσει κάτι παραπάνω από ένας μήνας από το παιχνίδι του Πανιωνίου με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και ο Σοτζέι Μασούντ ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το σοκ.

Δεν μιλάμε φυσικά για τον αποκλεισμό από τους Ισραηλινούς αλλά για όσα..."τράβηξε" ο Ιρανός τη μέρα του αγώνα σε εξωαγωνιστικό επίπεδο.

Εκείνο το πρωί της Πέμπτης ο Ιρανός σταρ άνοιξε τον υπολογιστή και πήρε ένα mail από την ιρανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου που έλεγε ότι δεν μπορεί να παίξει στο ματς μετά από μερικές ώρες λόγω των τεταμένων σχέσεων του Ισραήλ με το Ιράν.

Ο παίκτης αμφιταλαντεύτηκε αλλά πήρε την απόφαση να παίξει όπως άλλωστε είχε υποσχεθεί στους ανθρώπους του Πανιωνίου όπως και έκανε έχοντας όμως πλέον "εύθραστη" ψυχολογία.

Τις ημέρες που ακολούθησαν μετά το παιχνίδι ο Μασούντ δεν ησύχασε. Δεχόταν πιέσεις να κάνω έστω μία δήλωση με την οποία θα έλεγε ότι δεν αμφισβητεί τις εξωτωρικές σχέσεις της χώρας του με τον Ισραήλ.

Η δήλωση μοιάζει αναπόφευκτη και ο παίκτης θα την κάνει κάποια στιγμή. Ο Πανιώνιος από την πλευρά του προσπαθεί να βοηθήσει με τον τρόπο του το μεγάλο του σταρ να αποκαταστήσει τις σχέσεις του με την ομοσπονδία της χώρας του και να παίξει κανονικά στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Tις τελευταίες ημέρες, και μετά τη συζήτηση που έκανε με τους Ζαμάνη και Γρηγορίου, ο Μασούντ έχει πάρει και πάλι τα πάνω του έχοντας αναθαρρήσει. Ο χρόνος, άλλωστε, είναι ο καλύτερος γιατρός.

N.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK