ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Θέλει Φουστέρ ο ΠΑΟΚ

Το Contra.gr αποκαλύπτει τα πλάνα του ΠΑΟΚ για τον Νταβίδ Φουστέρ του Ολυμπιακού.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Θέλει Φουστέρ ο ΠΑΟΚ
Φουστέρ-Ολυμπιακός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΟΚ προτίθεται να καταθέσει επίσημη πρόταση στον άσο του Ολυμπιακού, Νταβίδ Φουστέρ, σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr που προέρχονται από τη Θεσσαλονίκη.

Η διοίκηση του "δικεφάλου του βορρά" είναι διατεθειμένη να προσφέρει στον 34χρονο Ισπανό συμβόλαιο διάρκειας δύο σεζόν, με συνολικές απολαβές που θα ανέρχονται στα 1.200.000 ευρώ, σύμφωμα με έγκυρες πληροφορίες.

ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Ο μεσοεπιθετικός των πρωταθλητών Ελλάδας ήδη έχει αναχωρήσει για την πατρίδα του για τις καλοκαιρινές διακοπές, ενώ το συμβόλαιό του λήγει σε μερικές ημέρες.

Προς το παρόν, δεν έχει γίνει καμία επαφή ακόμη για ανανέωση του συμβολαίου με τους "ερυθρολεύκους".

Ωστόσο, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για τον Φουστέρ. Μάλιστα, οι διαθέσεις του έδειχναν ότι έχει προτείνει στη διοίκηση ο παίκτης να παραμείνει και του χρόνου.

Η αλήθεια είναι ότι κανένας παίκτης ακόμη δεν έχει συζητήσει για ανανέωση συμβολαίου με τον Ολυμπιακό, συνεπώς εξελίξεις για όλα τα μεταγραφικά θέματα των "ερυθρολεύκων", επομένως και του Φουστέρ, θα υπάρξουν από την επόμενη εβδομάδα.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΕΚ, Ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ αποτελεί τη δεύτερη ελληνική ομάδα που έχει βάλει στο "μικροσκόπιό" της τον Φουστέρ, αφού είχε προηγηθεί την περσινή σεζόν το ενδιαφέρον της ΑΕΚ.

Τον Ιανουάριο του 2015, ο Παντελής Βλαχόπουλος είχε αποκαλύψει ότι ο Ισπανός αποτελεί τον " διακαή πόθο του Δημήτρη Μελισσανίδη" και εξηγούσε πως η Ένωση περίμενε από τον παίκτη να μείνει ελεύθερος ώστε να του κάνει πρόταση. Εν τέλει, οι Πειραιώτες του προσέφεραν νέο συμβόλαιο και ο παίκτης παρέμεινε στο Λιμάνι.

Όπως και να 'χει, ο Νταβίδ Φουστέρ αναμένεται να αποδειχθεί ένα "καυτό" πρόσωπο των ημερών, αφού αποτελεί παίκτη που όλοι εκτιμούν για την ποδοσφαιρική αξία και τον χαρακτήρα του και είναι ποδοσφαιριστής που ξέρει την ελληνική πραγματικότητα και μπορεί να προσαρμοστεί ανά πάσα στιγμή σε οποιαδήποτε κατάσταση και ομάδα.

Π.Β.

News 24/7

24MEDIA NETWORK