Αυτό είναι το τελευταίο ποστάρισμα του Γιώργου Σαββίδη

Η ανάρτηση - μαμούθ στα ρωσικά, η απάντηση για τους πανηγυρισμούς έξω από το "Βικελίδης", η σπόντα για τον Άρη, η ατάκα για Ελ Καντουρί - μεταγραφές και οι ευθύνες του πατέρα του για το μετρό Θεσσαλονίκης. Όλα αυτά με την υπόσχεση να μην ξανατοποθετηθεί δημοσίως ο Γιώργος Σαββίδης.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΟΚ// ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΟΚ// ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ MOTIONTEAM

Ένα μακροσκελές μήνυμα γραμμένο στη μητρική γλώσσα του ήταν αυτό με το οποίο αποχαιρέτησε το δημόσιο λόγο ο Γιώργος Σαββίδης. Τουλάχιστον αυτό ανέφερε στο ποστάρισμά του στο instagram συνοδεύοντάς το με μια φωτογραφία ενός φλοράλ υποβρυχίου που είχε λεζάντα "από τη Ρωσία με αγάπη".

Λίγες ημέρες μετά το σάλο που ξέσπασε από την ενέργειά του να πανηγυρίσει μπροστά στο "Βικελίδης" ο γιος του Ιβάν, με τις ενστικτώδεις αντιδράσεις, ανέφερε πως δεν ήθελε να προκαλέσει τον Άρη, ενημέρωσε πως ο Ομάρ Ελ Καντουρί έρχεται την Τρίτη, επιβεβαιώνοντας το tweet του Ευαγγελίου, άφησε να εννοηθεί πως θα γίνουν κι άλλες μεταγραφές αφού μεσολαβούν δέκα ημέρες, ύψωσε ασπίδα προστασίας πάνω από τον Ραζβάν Λουτσέσκου και στο υστερόγραφό του επέρριψε τις ευθύνες για τη μη ολοκλήρωση του μετρό Θεσσαλονίκης στον πατέρα του!

Μετά τη... μετάφραση:

" Καλό απόγευμα καλοί φίλοι

Σε σχέση με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί γύρω από την ομάδα μας και την οικογένειά μου, θέλω να σας πω σήμερα ότι αυτή θα είναι η τελευταία μου ανάρτηση αυτή την χρονιά. Δεν θα ξαναμιλήσω, απλά θα ακούω και θα βγάζω συμπεράσματα (ήδη τα έχω βγάλει για μεγάλο χρονικό διάστημα φυσικά). Φυσικά, αντιλαμβάνομαι ότι αυτό θα αναστατώσει τα κυρίαρχα ελληνικά κανάλια (όλοι ξέρετε για ποια κανάλια μιλώ) και σας ζητώ την συγχώρεσή σας για αυτό. Από την στιγμή που δεν θα έχετε τίποτα να εφευρίσκετε για εμένα και την οικογένειά μου πιθανόν οι ακροαματικότητές σας θα πέσουν! Θέλω απλά να σας υπενθυμίσω ότι δεν είπατε τίποτα σχετικά με τη βοήθεια που δόθηκε από την οικογένειά μου στον πρώην ποδοσφαιριστή του Αρη (σ.σ. Κυζερίδης), δεν ενδιαφέρει κανέναν σας. Και γράφετε πως οδηγούσα γύρω από το γήπεδο του Αρη στις 5 το πρωί όταν δεν υπήρχε κανείς εκεί και το αποκαλείτε πρόκληση.

Σας ενδιαφέρει όλους.

Υπογραμμίζω ότι δεν ήθελα να προκαλέσω κανέναν στις 5 τα ξημερώματα και αν ήθελα να προκαλέσω κάποιον ήξερα πως να το κάνω. Από τη στιγμή που ο πρόεδρός μας σταμάτησε να σχολιάζει οτιδήποτε αρχίσατε να ασχολείστε με εμένα και να "κολλάτε" με κάθε μου λέξη. Το λάθος μου είναι ότι είμαι πολύ ανοιχτός και ευθύς και γι' αυτό τον λόγο δεν έχω τίποτα να ψάξω, λέω στον καθένα τα πάντα".

Όλοι σας γίνατε πολύ ειρωνικοί για την περίπτωση Καντουρί, αλλά θα ήμουν πολύ περίεργος να δω την αντίδρασή σας όταν αύριο στις 19:00 φτάσει στη Θεσσαλονίκη.

Έχουμε ακόμη δέκα ημέρες, έχουμε καθαρή εικμόνα για το ποιοι είναι οι στόχοι μας, γνωρίζουμε πώς να τους αποκτήσουμε. Αυτοί οι παίκτες δεν είναι πρόθυμοι να έρθουν να αγωνιστούν στο Ελληνικό πρωτάθλημα και χρειάζεται μια τεράστια προσπάθεια για τους πείσει ο ΠΑΟΚ.

Θέλω να υποστηρίξουμε όλοι την ομάδα, τους παίκτες, το νέο προπονητή που έχει το χαρακτήρα και τη δύναμη να οδηγήσει την ομάδα στην επιτυχία. Χωρίς εσάς, δεν μπορούμε να επιτύχουμε τους στόχους, θέλω να είσαστε κοντά μας". Μάλιστα, δηλώνει βέβαιος ότι ο Λουτσέσκου θα φέρει το πρωτάθλημα στην Τούμπα.

"Για όσους πάνε στην αστυνομία, νομίζω ότι είναι καλύτερα να ασχοληθούν με την ομάδα τους και να προσπαθήσουν να επιστρέψει το ιστορικό σωματείο τους στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ, ώστε οι δρόμοι μας να συναντηθούν ξανά.

Για 20 χρόνια, το μετρό στη Θεσσαλονίκη χτίζεται και δεν έχει ολοκληρωθεί. Ποιος φταίει; Ο Σαββίδης…".

News 24/7

24MEDIA NETWORK