Αυτός είναι ο μεγάλος φόβος του Σαββίδη

Τι είναι αυτό που φοβίζει τον Γιώργο Σαββίδη ενόψει του 2018 και δεν δίστασε να μοιραστεί στον λογαριασμού του στο Instagram. Πως μπορεί να επηρεάσει τον ΠΑΟΚ στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
savidis EUROKINISSI

Η Τούμπα άνοιξε ξανά τις πόρτες της τη φετινή περίοδο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, μετά από επτά αγωνιστικές ημέρες τιμωρίας! Το κακό για τον ΠΑΟΚ είναι πως τόσο στο ματς με τους "πράσινους" όσο και σε αυτό με τα Τρίκαλα για το κύπελλο, οι οπαδοί της ομάδας άναψαν καπνογόνα, πετώντας μάλιστα κάποια στον αγωνιστικό χώρο.

Τι σημαίνει αυτό; Πως ο ΠΑΟΚ, βάσει του νέου πειθαρχικό κώδικα, κινδυνεύει πλέον με βαρύ πρόστιμο και μελλοντικά νέα τιμωρία της έδρας! Συγκεκριμένα αν κληθεί η ασπρόμαυρη ΠΑΕ σε απολογία για τα δυο αυτά ματς και βρεθεί "ένοχη", τότε στην επόμενη που θα ανάψουν καπνογόνα προβλέπεται τιμωρία για 1 ή 2 αγωνιστικές!

Το γεγονός αυτό έχει θορυβήσει αρκετά τον Γιώργο Σαββίδη ο οποίος πήρε θέση με ποστάρισμα του στο Instagram:

"Σοβαροί σε έναν αγώνα που έκρυβε πολλές παγίδες... Μπράβο σε όλους που κατάλαβαν τη σημασία του!!

ΥΓ: Ο κίνδυνος τιμωρίας της Τούμπας είναι ορατός. Κανένας πυρσός για να είμαστε μαζί ως το τέλος! Ας αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας! Καλές γιορτές σε όλους!"

Αυτός είναι ο μεγάλος φόβος του Σαββίδη

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK