Αυτός είναι ο... Βαζέχα του ΠΑΟΚ!

Δεν θα πιστεύετε ποιον παλαίμαχο του "δικεφάλου του βορρά", με τηλεφωνική του παρέμβαση σε ραδιοφωνική εκπομπή της Κύπρου, ο "ΠΑΟΚάρχης" Άγγελος Αναστασιάδης τού έδωσε στην ιστορία της ομάδας την... υπόσταση που έχει ο Κριστόφ Βαζέχα στην αντίστοιχη του ΠΑΟ.

ΠΑΟΚ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ. Α'ΕΘΝΙΚΗ.
ΠΑΟΚ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ. Α'ΕΘΝΙΚΗ. MOTION TEAM - ()

Όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος της Ελλάδας - κι ασφαλώς όχι μόνο οι φίλοι του τριφυλλιού - αναγνωρίζουν τι σημαίνει ο Κριστόφ Βαζέχα για τον Παναθηναϊκό. Στο... ρητορικό ερώτημα ποιος θα μπορούσε να είναι ο αντίστοιχος Βαζέχα για τον ΠΑΟΚ, ελάχιστοι πρέπει να σκεφτόντουσαν τον Γιώτη Εγκωμίτη! Ανάμεσά τους, ίσως και ο μοναδικός, ο Αγγελος Αναστασιάδης που έχει αγωνιστεί και προπονήσει τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και τον ΠΑΟ.

Ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός, που από πολλούς στην Θεσσαλονίκη αποκαλείται και ως ... "ΠΑΟΚάρχης", δεν χρειάστηκε καν να ερωτηθεί για τον... Βαζέχα του "δικεφάλου του βορρά". Σήκωσε το τηλέφωνο του και έκανε παρέμβαση σε ραδιοφωνική εκπομπή που είχε καλεσμένο τον παλαίμαχο Κύπριο. Και εκεί είπε την ατάκα που σίγουρα σηκώνει μεγάλη κουβέντα...

" Μετά από τόσο καιρό μου δίνεται η ευκαιρία να σε ευχαριστήσω για όσα έχει κάνεις. Μου στάθηκες σαν δεύτερος πατέρας. Μαζί πορευτήκαμε στον ΠΑΟΚ δυο και κάτι χρόνια, πετύχαμε αρκετά. Ήσουν ένα από τους καλύτερους προπονητές που συνεργάστηκα ποτέ στην καριέρα μου" ήταν ο ευχαριστήριος... πρόλογος του παλαίμαχου Κύπριου ποδοσφαιριστή, απευθυνόμενος στον πρώην προπονητή του.

Για να ακολουθήσει η...αποθέωση του Εγκωμίτη από τον Άγγελο Αναστασιάδη:

" Ήταν ένα αυθεντικό ταλέντο, αρχηγός στα αποδυτήρια. Μέσα από αυτούς τους τραυματισμούς που του έτυχαν έβγαλε τέτοια δύναμη, η προσπάθεια του ήταν καταπληκτική. Μου έλεγαν από τη διοίκηση ότι πρέπει να φύγει ο Γιώτης, εγώ όμως, τους είπαν ότι τον ήθελα μέσα αποδυτήρια γιατί είναι αρχηγός. Το ίδιο έπραξα και με τον Βαζέχα στον Παναθηναϊκό.

Ό,τι είναι ο Βαζέχα για τον Παναθηναϊκό είναι και ο Γιώτης για τον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για δυο μεγάλες φυσιογνωμίες. Και οι δυο με έβγαλαν ασπροπρόσωπο. Για αυτό τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Τα παιδιά του Γιώτη μεγάλωσαν σχεδόν μαζί μου. Προσεύχομαι για τον Γιώτη σε καθημερινή βάση. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος ο οποίος θα αμφισβητήσει την αξία του Γιώτη..."

B.M.

News 24/7

24MEDIA NETWORK