"Εφυγε" ο πατέρας του Τσαϊρέλη

Δυσάρεστα για τον Μιχάλη Τσαιρέλη, ο οποίος έχασε τον πατέρα του. Συλληπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ασπρόμαυρη ΚΑΕ.

"Εφυγε" ο πατέρας του Τσαϊρέλη

Θλίψη για τον Μιχάλη Τσαιρέλη αλλά και για την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Ο Ελληνας φόργουορντ έχασε τον πατέρα του (είχε πρόβλημα υγείας τους τελευταίες μήνες αλλά ο Τσαιρέλης προσπάθησε να μείνει ανεπηρέαστος), μια είδηση που έφερε στενοχώρια τόσο στον ίδιο όσο και στα μέλη του ΠΑΟΚ που πληροφορήθηκαν.

Την Κυριακή (31/3) θα γίνει γνωστό από την ΚΑΕ αν θα ακολουθήσει την αποστολή για την Αθήνα ο Τσαϊρέλης, για το ματς με τον Πανιώνιο. Να σημειωθεί ότι όλη η ομάδα θα βρεθεί το μεσημέρι της Κυριακής (30/3) στην κηδεία του πατέρα του παίκτη (ίσως ο ΠΑΟΚ να μην προπονηθεί καθόλου τη συγκεκριμένη μέρα).

Η ΚΑΕ εξέδωσε συλληπητήρια ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει:

"Η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και όλα τα μέλη της ομάδας μπάσκετ εκφράζουν την βαθύτατή τους θλίψη και τα θερμά τους συλλυπητήρια στον Μιχάλη Τσαϊρέλη για τον θάνατο του αγαπημένου του πατέρα Νίκου, που έφυγε σήμερα από την ζωή. Στεκόμαστε όλοι μας δίπλα στο Μιχάλη σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή, με σεβασμό και απόλυτη κατανόηση. Η κηδεία του εκλιπόντος θα τελεστεί την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 στις 12:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Αρετσού".

News 24/7

24MEDIA NETWORK