Έκανε τη σύγκριση Κοπεγχάγης - ΠΑΟΚ χωρίς να βγάλει νικητή

Μέσα σε τρία χρόνια ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος έφτασε από εφεδρικός του εφεδρικού στον ΠΑΟΚ να πληρωθεί από την Κοπεγχάγη για να γίνει ακόμη και βασικός στα μετόπισθεν. Αναπόφευκτα ήρθε η ώρα της σύγκρισης για τους δύο μεγάλους σταθμούς της καριέρας του.

Έκανε τη σύγκριση Κοπεγχάγης - ΠΑΟΚ χωρίς να βγάλει νικητή

Ο ομογενής Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος δεν έχει τις καλύτερες αναμνήσεις από τον ΠΑΟΚ. Έπαιξε ελάχιστα (258 λεπτά σε 7 παιχνίδια) και έφυγε χωρίς κανείς ν' ασχοληθεί μαζί του. Έκτοτε τράβηξε το δρόμο του μέχρι που την Κυριακή υπέγραψε στην Κοπεγχάγη για τέσσερα χρόνια (με μεταγραφή χωρίς ακόμη να γίνει γνωστό το ποσό από την Έστερσουντ).

Αν και η ομάδα του Στάλε Σολμπάκεν τον εφετινό τίτλο δεν τον κατέκτησε, πρόλαβε πάντως να βγει στην Ευρώπη, παραμένει ο ισχυρότερος πόλος του ποδοσφαίρου στη Δανία. Τον οποίο ο 28χρονος στόπερ παρομοίασε με τον ΠΑΟΚ. Διότι " ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα με αδιάκοπη πίεση, η οποία πρέπει να νικάει σε κάθε παιχνίδι και να κερδίζει τίτλους. Το ίδιο ισχύει και εδώ".

Ο Παπαγιαννόπουλος ρωτήθηκε επίσης για την ελληνική καταγωγή του λέγοντας πως " και οι δυο γονείς μου είναι από την Ελλάδα, αλλά εγώ γεννήθηκα εδώ", ενώ όταν του ζήτησαν να προφέρει το όνομά του φρόντισε να το κάνει... λιανά για να τον καταλάβουν. Και συμφώνησαν πως δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ακούγεται.

News 24/7

24MEDIA NETWORK