Ελέγχει την Κίνα ο πανίσχυρος μάνατζερ που "έφερε" πρόταση στον Ίβιτς

Προ ημερών δήλωσε σε σερβικά ΜΜΕ ότι υπάρχει πρόταση για τον Βλάνταν Ίβιτς από την Κίνα ύψους 1,5 εκατ. δολαρίων συν μπόνους. Ο Ντάρκο Σούσνιαρ δεν λέει τίποτα τυχαία!

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Πρόταση από ομάδα της Κίνας με 1,5 εκατ. δολάρια και μπόνους δέχτηκε ο ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς. Αυτό υποστήριξε προ ημερών στην ιστοσελίδα Zurnal.rs ο ατζέντης Ντάρκο Σούσνιαρ, ο οποίος μάλιστα τόνισε ότι η συγκεκριμένη πρόταση έχει βάλει σε προβληματισμό τον νεαρό τεχνικό του Δικεφάλου.

Ο Ίβιτς, βέβαια, λίγες ώρες μετά βγήκε μπροστά και πήρε επισήμως θέση για το ζήτημα, ξεκαθαρίζοντας: " Δεν έχω μιλήσει με κανέναν και δεν έχω και καμία διάθεση να μιλήσω για κάτι άλλο πέρα από το πως θα συνεχίσουμε, θα βελτιώσουμε και θα ολοκληρώσουμε το έργο μας στον ΠΑΟΚ. Δεν με απασχολούν τα δημοσιεύματα, είμαι 100% συγκεντρωμένος στην ομάδα μου".

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπήρξε θέμα Ίβιτς - Κίνας. Όσοι γνωρίζουν καλά τον Ντάρκο Σούσνιαρ, κάνουν λόγο για έναν πανίσχυρο μάνατζερ, ο οποίος έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να "περάσει" ένα σωρό προπονητές στη χώρα της Ανατολικής Ασίας, συμμετέχοντας μάλιστα σε deal με τρομερά ποσά.

Για παράδειγμα, ο Σούσνιαρ ήταν αυτός που έβαλε το... χεράκι του για να δουλέψουν στην Κίνα οι Τουμπάκοβιτς, Άντιτς, Στοΐκοβιτς, ενώ φέρεται να είπε δυο λόγια στην Guangzhou R&F για τον Απόστολο Γιάννου, ο οποίος τον Φεβρουάριο του 2016 αποφάσισε να αποδεχτεί την πρότασή της και να αποχωρήσει από τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Σούσνιαρ, με άλλα λόγια, ήταν αυτός που άνοιξε την αγορά της Κίνας στους Σέρβους προπονητές. Ήταν αυτός που είχε στείλει στην ασιατική χώρα τον Σλόμπονταν Σάντρατς μετά το Μουντιάλ του 1998, ενώ είχε μεσολαβήσει στο να δουλέψει στην Shenzhen Renren F.C. ο Σίνισα Γκόγκιτς.

" Αν δεν πληρώσεις... διόδια στον Σούσνιαρ, δεν πας στην Κίνα ούτε για διακοπές" λένε οι γνωρίζοντες για τον Σέρβο μάνατζερ, που έχει φοβερές παρτίδες με τις ομάδες της χώρας που δαπανά αμύθητα ποσά στο ποδόσφαιρο. Όλα αυτά για να καταδειχτεί ότι δεν ήταν λόγια του αέρα όσα είπε προ ημερών για την πρόταση στον Βλάνταν Ίβιτς, άσχετα αν αυτός δεν θέλει αυτή τη στιγμή να αφήσει τον ΠΑΟΚ και να εργαστεί στην Κίνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK