Ελεύθερος ο Κάτσε!

Ο Εργκούς Κάτσε έλυσε το συμβόλαιό του στη Βικτόρια Πλζεν, σύμφωνα με πληροφορίες του contra.gr, και την Τετάρτη (30/11) θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Ελεύθερος ο Κάτσε!
katse ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η θητεία του Εργκούς Κάτσε στην Τσεχία με τη Βικτόρια Πλζεν έλαβε τέλος. Όλες κι όλες δέκα συμμετοχές κατέγραψε ο 23χρονος μέσος, ο οποίος ήρθε σε ρήξη με τη διοίκηση, με αποτέλεσμα ο δανεισμός του να τερματιστεί πρόωρα.

Οι πληροφορίες του contra.gr αναφέρουν πως το συμβόλαιό του λύθηκε, απλά για τυπικούς λόγους αυτό θα φανεί ότι έγινε στις 8 Δεκεμβρίου, ημέρα κατά την οποία το πρωτάθλημα θα έχει διακοπή μέχρι τον Φεβρουάριο.

Την Τετάρτη (30/11) ο Αλβανός μέσος θα βρίσκεται πίσω στη Θεσσαλονίκη, αλλά μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου δεν έχει δικαίωμα να κάνει προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ, αλλά από εκείνη την ημέρα και μετά.

Ο Κάτσε θα το επιθυμούσε να μείνει στον Δικέφαλο αν υπολόγιζαν σε αυτόν. Σε διαφορετική περίπτωση θα δοθεί εκ νέου δανεικός. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εδώ και μέρες διαπραγματεύσεις έχουν γίνει με την πορτογαλική Μπελενένσες, ενώ συζητήσεις έχουν γίνει και με ομάδες από την Τουρκία.

Δ. Σ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Φόρτωσαν" με Καγιούλη που πήγε Τούμπα
Τσέχικο bullying στον Κάτσε!!

News 24/7

24MEDIA NETWORK