Φοβήθηκε το μάτι τους λόγω Κλάους

Η φωτογραφία του Κλάους Αθανασιάδη στο πάρτι του Χάρη Σιανίδη προκάλεσε τον έντονο εκνευρισμό του Ιβάν Σαββίδη και οι παίκτες του ΠΑΟΚ λαμβάνουν τα μέτρα τους στα social media. Γιατί η ΠΑΕ έδωσε εντολή να κοπούν τα κινητά σε αποθεραπεία και... τζακούζι!

Φοβήθηκε το μάτι τους λόγω Κλάους

Μετά τα όλα όσα έγιναν με αφορμή την φωτογραφία του Κλάους Αθανασιάδη στο πάρτι γενεθλίων του Χάρη Σιανίδη (που, για την ιστορία δεν είχε ανέβει στον δικό του λογαριασμό) οι παίκτες του "Δικεφάλου του βορρά" αρχίζουν να προσέχουν για να... έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.

Από την ομάδα δεν τέθηκε κανένας περιορισμός στο συγκεκριμένο θέμα. Το μόνο πράγμα που έχει ειπωθεί και αφορά τα κινητά τηλέφωνα έχει να κάνει με την απαγόρευση χρήσης τους στους χώρους αποκατάστασης.

Η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε μετά από εσωτερική συζήτηση του προπονητικού και του ιατρικού τιμ, παρουσία και του γενικού αρχηγού. Οι θεραπείες και οι ασκήσεις αποκατάστασης, που δεν γίνονται μόνο από τους παίκτες που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, αλλά από όλους τους παίκτες μετά τις προπονήσεις (όπως το τρέξιμο σε κρύο και ζεστό νερό εναλλάξ, η παραμονή σε τζακούζι, σάουνα, και το ποδήλατο μέσα στην ειδικά διαμορφωμένη πισίνα) λογίζονται ως "κομμάτι της προπόνησης" και ως εκ τούτου η χρήση κινητών τηλεφώνων ή άλλων γκάτζετ απαγορεύτηκε.

Οι παίκτες από την πλευρά τους, που αποδέχθηκαν τη συγκεκριμένη απόφαση, έχουν -σύμφωνα με πληροφορίες- αποφασίσει να περιορίσουν ή και να εξαλείψουν, τα ποσταρίσματα – ειδικά στο Instagram στο οποίο "δραστηριοποιούνται" οι περισσότεροι – ειδικά τις ημέρες που υπάρχει ρεπό, έχοντας διαπιστώσει πως... "ό,τι κάνουν μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον τους".

Δεν μιλάμε για μια απόφαση που έχει... βουλοκέρι, αλλά μια κίνηση "προστασίας", ειδικά σε μια περίοδο στην οποία τα αποτελέσματα δεν είναι θετικά και όσοι ακολουθούν στα social media τους παίκτες είναι φίλαθλοι της ομάδας που... δεν αρέσκονται να βλέπουν τους παίκτες να χαλαρώνουν στο ρεπό τους μετά από ήττες.

ΤΣΑΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γιατί ο Ιβάν τα πήρε χοντρά με τον Αθανασιάδη
Όταν ο Κλάους γίνεται... Καζαντζάκης!

News 24/7

24MEDIA NETWORK