Γιατί δεν πήγε ο Ιβάν στο γάμο της ανιψιάς του;

Η απουσία της οικογένειας Ιβάν Σαββίδη από τον γάμο της αγαπημένης του ανιψιάς Σόνιας σήκωσε...θόρυβο και το Contra.gr δίνει την ερμηνεία της ενώ θυμάται το "μήνυμα" που είχε σταλεί τον Ιούλιο στον (φίλο των Μαρινάκη-Κουρτάκη") γαμπρό Ανδρέα Παπαμιμίκο. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Αντώνη Τσακαλέα.

Γιατί δεν πήγε ο Ιβάν στο γάμο της ανιψιάς του;

Στον γάμο του πρώην γενικού γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέα Παπαμιμίκου με την Σόνια Σαββίδη (την αγαπημένη ανιψιά του Ιβάν) υπήρχαν αρκετοί που έλαμψαν δια της παρουσίας τους. Υπήρχαν όμως και εκείνοι που έλαμψαν... δια της απουσίας τους.

Ο λόγος για τον Ιβάν Σαββίδη και την οικογένειά του, κυρίως τους δυο γιους του που βρίσκονται στην Ελλάδα και είναι κοντά στον ΠΑΟΚ, τον Γιώργο και τον Νίκο. Αρκετά γράφτηκαν για την απουσία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από το συγκεκριμένο γεγονός, για το οποίο μάλιστα οι ετοιμασίες είχαν ξεκινήσει σχεδόν παράλληλα με τον γάμο του Γιώργου Σαββίδη με την Γιάννα Κουντιάκοβα.

Κάποιοι έκαναν λόγο για "κούραση" του Σαββίδη από την διαδικασία που εξελίχθηκε μέσα στην εβδομάδα και αφορούσε την δημοπράτηση των τηλεοπτικών αδειών. Άλλοι για κάτι "έκτακτο" που ίσως να έτυχε στον Ιβάν...

Υπάρχουν όμως και οι πιο...παρατηρητικοί, με δυνατή μνήμη, οι οποίοι θυμήθηκαν τις φωτογραφίες που σήκωσαν αρκετή σκόνη – ιδιαίτερα στην κοινωνία του ΠΑΟΚ - τον περασμένο Ιούλιο και αφορούσαν την συνύπαρξη του Ανδρέα Παπαμιμίκου με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στα Χανιά, στο πάρτι γενεθλίων του Γιάννη Κουρτάκη (στενού συνεργάτη – φίλου του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και εκδότη των "Παραπολιτικών").

Οι φωτογραφίες του Ανδρέα Παπαμιμίκου στο ίδιο τραπέζι με τον Βαγγέλη Μαρινάκη (έστω και μαζί με κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, όπως οι Γεωργιάδης, Βορίδης, Μπακογιάννη) και αυτή με το θερμό τετ-α-τετ που είχαν οι δυο τους, από ότι φάνηκε δεν πρέπει να έχουν περάσει στο... ντούκου ή να ξεχάστηκαν από τον Ιβάν. Άλλωστε στην ευρύτερη οικογένεια του ΠΑΟΚ είχε αναπτυχθεί μεγάλη ίντριγκα για την ..." απαγορευτική συνύπαρξη ενός εν δυνάμει μέλους της οικογένειας Σαββίδη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη".

Γιατί δεν πήγε ο Ιβάν στο γάμο της ανιψιάς του;
Γιατί δεν πήγε ο Ιβάν στο γάμο της ανιψιάς του;

Σε βαθμό τέτοιο που ο ισχυρός άνδρας του "δικεφάλου" αναγκάστηκε τότε μέσω του περιβάλλοντός του να ξεκαθαρίσει "προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης" ότι οι σχέσεις του με τον Ανδρέα Παπαμιμίκο είναι τυπικές και πως το πρώην στέλεχος της ΝΔ δεν είναι τίποτε περισσότερο από αρραβωνιαστικός μίας εκ των ανιψιών του. Μάλιστα από τις ίδιες πηγές διευκρινιζόταν – τότε- ότι ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ γνωρίζει ότι ο Παπαμιμίκος διατηρεί καλές σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και ορισμένους συνεργάτες του. Δίνοντας μάλιστα την διάσταση πως για αυτό τελικά απέρριψε την πρόταση που του είχε γίνει για την τοποθέτηση του Παπαμιμίκου στα είτε σε κορυφαία θέση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ είτε ως εκπροσώπου του στα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου μας.

Κάλλιστα δε η απουσία της οικογένειας Σαββίδη από τον παραδοσιακό γάμο της ανιψιάς του Σόνιας ίσως να εξηγείται κι από το "μήνυμα" που είχε στείλει μέσω των ΜΜΕ στις 19 Ιουλίου στον Ανδρεα Παπαμιμίκο, που ήταν το εξής:ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν μπορεί να παρεμβαίνει στις προσωπικές επιλογές και διαδρομές του κάθε ανθρώπου. Ο καθένας μπορεί να διαλέγει φίλους και εχθρούς και να αποκομίζει τα οφέλη ή να πληρώνει το κόστος των επιλογών του! Διαφορετικά ίσως ο Ιβαν Σαββίδης να ήταν εκείνος που θα συνόδευε την νύφη στην εκκλησία και να την...παραδίδει στον γαμπρό (Παπαμιμίκο).

Α.Τσ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι εντυπωσιακές παρουσίες στον γάμο Παπαμιμίκου - ανιψιάς Σαββίδη

News 24/7

24MEDIA NETWORK