Γιατί έμεινε ο Ουάρντα και όχι ο Ενρίκε

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου απάντησε στο δίλημμα, στέλνοντας τον Βραζιλιάνο στην Αστάνα και δίνοντας μια δεύτερη ευκαιρία στον Αιγύπτιο.

Γιατί έμεινε ο Ουάρντα και όχι ο Ενρίκε
Αμρ Ουάρντα EUROKINISSI

Μο Σαλάχ δεν είναι, όλοι συμφωνούν σ' αυτό. Αλλά ο Αμρ Γουάρντα δείχνει μια διαφορετική εικόνα απ' όταν εντάχθηκε στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ, επιστρέφοντας από το Παγκόσμιο Κύπελλο, και εξασφάλισε με το σπαθί του τη θέση του στο ρόστερ της επόμενης περιόδου - κι ας περιμένουν στον Ατρόμητο.

Τη θέση αυτή την κέρδισε έναντι του Πέδρο Ενρίκε. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ ήταν ο βασικός... ανταγωνιστής του. Ποδοσφαιριστής με ίδια πάνω κάτω χαρακτηριστικά, που πέρυσι δόθηκε δανεικός στην Καραμπάγκ, αλλά εφέτος ήθελε να μείνει Τούμπα. Γι' αυτό και ο Ραζβάν Λουτσέσκου βρέθηκε επί αρκετές ημέρες σε δίλημμα, έχοντας την υποχρέωση ν' αποφασίσει ποιος εκ των δύο θα πιάσει θέση ξένου.

Τη... μάχη κέρδισε ο Ουάρντα. Διότι όπως διαβάσαμε στον "ΚΛΙΚΑδόρο" της Live Sport ο Ρουμάνος προπονητής τον θεωρεί έτοιμο να προσφέρει, τη στιγμή που ο "Τρελός του Χωριού" της Sportday στέκεται στην εκτελεστική δεινότητά του, που κάνει τη διαφορά και βοηθάει στην απελευθέρωση του Πρίγιοβιτς.

Αντιθέτως ο Ενρίκε, όπως έλεγε ο Λουτσέσκου σε πηγαδάκι, ήταν "αγωνιστικά απείθαρχος", παρότι "ευδιάθετος πάντα, ενθουσιώδης και δουλευταράς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK