Γιατί μπήκε στο... κάδρο ο Εβγέν Χατσερίδι

Την ίδια ώρα που ο ΠΑΟΚ διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του Ροντρίγκο Μολέδο, οι άνθρωποι του "δικέφαλου" επεξεργάζονται το plan b που περιέχει το όνομα του Εβγέν Χατσερίδι. Ποιο το κόστος της μεταγραφής.

Ukraine's Yevhen Khacheridi, left, and Northern Ireland's Jamie Ward go for the ball during the Euro 2016 Group C soccer match between Ukraine and Northern Ireland at the Grand Stade in Decines-­Charpieu, near Lyon, France, Thursday, June 16, 2016. (AP Photo/Laurent Cipriani)
Yevhen Khacheridi AP IMAGES

Την ώρα που οι ασπρόμαυροι περιμένουν την απάντηση του Ροντρίγκο Μολέδο έχουν προχωρήσει και σε κρούση στον Εβγέν Χατσερίδι, δουλεύοντας το εναλλακτικό σχέδιο σε περίπτωση που ο Βραζιλιάνος αμυντικός του Παναθηναϊκού επιμείνει στις πρώτες του σκέψεις σύμφωνα με τις οποίες ετοιμάζει βαλίτσες για την πατρίδα του.

Τα οικονομικά δεδομένα στην περίπτωση του Ουκρανού είναι πολύ διαφορετικά, καθώς θυμίζουν.... Σαμπράνο.

Ο Εβγέν Χατσερίδι (γεννημένος στις 28 Ιουλίου 1987) διανύει την ένατη του σεζόν στις τάξεις της Ντινάμο Κιέβου, με το τρέχον συμβόλαιό του να λήγει σε πέντε μήνες. Ο Ελληνικής καταγωγής Ουκρανός μετρά 234 συμμετοχές με την ομάδα του Κιέβου σε αυτά τα 8,5 χρόνια παρουσίας, εκ των οποίων οι 25 είναι φέτος.

Την ώρα που ο ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένος να βγάλει από τα ταμεία του 800.000 Ευρώ για να αποκτήσει τον Ροντρίγκο Μολέδο από τον Παναθηναϊκό και εξασφαλίζει στον Βραζιλιάνο συμβόλαιο ύψους 600.000 Ευρώ, οι απαιτήσεις του Εβγέν Χατσερίδι αγγίζουν το 1,4 εκ. Ευρώ ετησίως, που είναι όσα τα χρήματα που κοστίζει το "πακέτο" Μολέδο.

Η πρώτη ανάγνωση αυτής της κίνησης έχει να κάνει με τα χρήματα που είναι διατεθειμένος να δώσει ο Ιβάν Σαββίδης για τον αντικαταστάτη του Κάρλος Σαμπράνο. Αυτό το ποσό, άλλωστε, είναι περίπου τα όσα "γλυτώνουν" οι ασπρόμαυρο μετά την δρομολογημένη λύση του δανεισμού του Περουβιανού στόπερ από την Ρουμπίν Καζάν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK