Γιατί ο ΠΑΟΚ απειλεί με μηνύσεις στην υπόθεση Δώνη!

Μπορούν να έχουν άμεση σχέση οι υποθέσεις του Γιώργου Δώνη και του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ; Στην Ελλάδα, όπου όλα είναι πιθανά, έγινε και αυτό. Διαβάστε ποια είναι η σύνδεσή τους.

Γιατί ο ΠΑΟΚ απειλεί με μηνύσεις στην υπόθεση Δώνη!
EUROKINISSI

Να λοιπόν που δύο φαινομενικά άσχετες μεταξύ τους υποθέσεις απέκτησαν ομοιότητες. Ποιες υποθέσεις είναι αυτές; Αυτή της εκκρεμότητας του Γιώργου Δώνη με τον ΠΑΟΚ και αυτής του Δικεφάλου του Βορρά με την ΑΕΚ.

Να εξηγηθούμε. Την Τρίτη οι εμπλεκόμενοι στην πρώτη υπόθεση ενημερώθηκαν για την πρόσθετη παρέμβαση του ΠΑΟΚ στο εφετείο (ο Δικέφαλος έχει πάει την υπόθεση στα πολιτικά δικαστήρια με στόχο να του αποδοθούν πίσω τα χρήματα της αποζημίωσης του Ελληνα προπονητή για τη συνεργασία τους τη σεζόν 2012-2013.

Σύμφωνα μ' αυτήν ο Δικέφαλος του Βορρά (για να είμαστε πιο ακριβείς το νομικό τμήμα του) ισχυρίζεται ότι οι αποφάσεις που έχει εκδώσει το διαιτητικό δικαστήριο δεν πρέπει ουσιαστικά να ληφθούν υπόψιν.

Ο ΠΑΟΚ επικαλείται κρούσματα διαφθοράς της προηγούμενης διοίκησης της ΕΠΟ τα οποία κατά τη γνώμη του καθιστούν τις αποφάσεις των πειθαρχικών οργάνων της μη αιτιολογημένες.

Επίσης από τον Δικέφαλο του Βορρά υποστηρίζουν ότι το καταστατικό της ΕΠΟ είναι επί της ουσίας μη νόμιμο με ότι αυτό συνεπάγεται.

Που κολλάει η τωρινή υπόθεση του ματς με την ΑΕΚ μ' αυτήν του Ελληνα τεχνικού; Η υπεράσπιση του Γιώργου Δώνη προσκόμισε στο δικαστήριο δημοσιεύματα τα οποία περιελάμβαναν φωτογραφίες του Ιβάν Σαββίδη με το... περίφημο όπλο στην εισβολή του στο γήπεδο της Τούμας.

Οι νομικοί του ΠΑΟΚ υποστήριξαν ότι στις εν λόγω φωτογραφίες μπορούν να απαντήσουν με μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμηση.

Ν.Γ

News 24/7

24MEDIA NETWORK