Και η... Λέγκια θέλει πώληση του Πρίγιοβιτς

Η πώληση του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς παραμένει ακόμα ανοιχτή υπόθεση στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ. Υπάρχει μία συγκεκριμένη ομάδα όμως που θα το ήθελε πολύ και ο λόγος είναι... οικονομικός.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΑΜΙΑ / ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΑΜΙΑ / ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Τον Ιανουάριο του 2017 ο ΠΑΟΚ απέκτησε με μεταγραφή από την Λέγκια Βαρσοβίας τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς έναντι 1.900.000€. Ο Σέρβος επιθετικός έχει πολλά πλεονεκτήματα αλλά και μειονεκτήματα στο παιχνίδι του, κάτι που φαίνεται κυρίως αυτή τη σεζόν, όπου ο 27χονος άσος... δυσκολεύεται στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Την ίδια περίοδο άρχισαν να φουντώνουν τα δημοσιεύματα περί πώλησης του παίκτη στη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο, να είναι... καλυμμένος βάζοντας ρήτρα αποδέσμευσης 10.000.000€.

Το συγκεκριμένο ποσό δύσκολα θα δώσει κάποιος σύλλογος στην Ευρώπη, όμως στην Ασία είναι σαφώς πιο... εύκολο. Ακόμα και τώρα που ειδικότερα στην Κίνα αναζητούν όχι απλά ονόματα, αλλά ενεργούς και διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Υπέρ της πώλησης είναι και η πρώην ομάδα του Πρίγιοβιτς, Λέγκια, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Σερβία παρακολουθεί τις εξελίξεις και περιμένει πως και πως ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Βλέπετε, διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης ύψους 15%, οπότε αν φύγει ο παίκτης με τη ρήτρα του οι Πολωνοί θα βάλουν στα ταμεία τους περίπου 1.500.000€.

News 24/7

24MEDIA NETWORK