Ξέσπασμα Πάμπλο Γκαρσία: "Ρουφιάνοι διαιτητές"

Πυρά κατά των Ελλήνων διαιτητών και πιο συγκεκριμένα κατά του Ηλία Σπάθα εξαπέλυσε ο Πάμπλο Γκαρσία με δηλώσεις του στο studio της ΕΡΤ3. Δείτε σε VIDEO τα είπε.

Ξέσπασμα Πάμπλο Γκαρσία: "Ρουφιάνοι διαιτητές"

Καλεσμένος στην εκπομπή "press-ing" της ΕΡΤ3 ήταν ο Πάμπλο Γκαρσία το βράδυ της Δευτέρας (23/11). Ο Ουρουγουανός μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει την ελληνική διαιτησία, δίνοντας απαντήσεις που θα συζητηθούν.

Σε ερώτηση για το αν η ομάδα του ΠΑΟΚ το 2010 θα μπορούσε να πάρει πρωτάθλημα, ο Πάμπλο Γκαρσία απάντησε:

"Μιλάμε για διαιτητές ή όχι; Από τους διαιτητές εκείνης της χρονιάς, πόσους και πόσο καιρό τους τιμωρήσανε αφήνοντάς τους εκτός που μας είχανε κάνει τέτοια ζημιά; Πέντε μήνες έξω; Ούτε! Και μετά ξανά. Δεν υπάρχει".

Ενώ σε αναφορά για τα όσα είχαν γίνει σε παιχνίδι στο "Χαριλάου" κόντρα στον Άρη (2-0 νίκη των "κίτρινων) με διαιτητή τον Ηλία Σπάθα, ο Ουρουγουανός δήλωσε:

"Καλύτερα να μην μιλάμε τώρα. Ρουφιάνοι! Αν δεν είχανε γίνει όλα αυτά εκείνη την εποχή και ειδικά στο Χαριλάου, τότε σίγουρα θα είχαμε κερδίσει το πρωτάθλημα".

Θυμηθείτε τι είχε γίνει σε εκείνο το ματς Άρης-ΠΑΟΚ:

Παράλληλα εμφανίστηκε αρνητικός στο ενδεχόμενο ο Τάσος Κάκος να αναλάβει τη θέση του Γενικού Αρχηγού στον ΠΑΟΚ. "Ο ΠΑΟΚ έχει τόσους βετεράνους που μπορούν να αναλάβουν τη θέση του γενικού διευθυντή. Επειδή η σχέση μου με τον Κάκο δεν είναι πια προβληματική ή επειδη βγάλαμε μια φωτογραφία ,δεν σημαίνει ότι μπορούμε να ξεγράψουμε την ιστορία. Η ιστορία έγραψε και δεν κάνει ποτέ να την ξεχνάμε", δήλωσε ο Ουρουγουανός που βρίσκεται στο προπονητικό τιμ της Κ17.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κατά της πρόσληψης Κάκου ο Γκαρσία

News 24/7

24MEDIA NETWORK