"Με 4,5 εκ. ο Πρίγιοβιτς στην Ρεν!"

Την ώρα που στην Τούμπα ο Πρίγιοβιτς σκόραρε δις και στα social media o Γιώργος Σαββίδης τον αποθέωνε, στη Σερβία μιλούσαν για συμφωνία με τον ΠΑΟΚ πώλησής του στη Ρεν, η οποία όμως κολλάει προς το παρόν στις υψηλές απαιτήσεις του 28χρονου στράικερ. Πώς συνδέεται η υπόθεση με του Μποάκι.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΤΡΙΚΑΛΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
Πρίγιοβιτς ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Την τιμητική του είχε την Τρίτη ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς σε... Τούμπα, Βελιγράδι και Instagram!

Εξηγούμεθα:

- Στον αγωνιστικό χώρο σκόραρε δις, στην κυπελλική ρεβάνς με τα Τρίκαλα...

- Στα social media τον αποθέωσε ο Γιώργος Σαββίδης βάζοντας μια πρόσωπο - φωτογραφία του και ποστάροντας "το πρόσωπό σου όταν σου λένε πως υπάρχουν καλύτεροι επιθετικοί απο εσένα στην Ελλάδα. Πολεμιστή μας..."!

"Με 4,5 εκ. ο Πρίγιοβιτς στην Ρεν!"

Και στη σερβική ιστοσελίδα "mozzartsport.com" έγινε... πρώτο θέμα με τίτλο: "Πρίγιοβιτς και πάλι δύο κομμάτια", συνδυάζοντας τα δυο γκολ κατα των Τρικάλων με τα ισάριθμα που είχαν προηγηθεί στο πρωτάθλημα εναντίον του Λεβαδειακού. Με την επισήμανση πως στα τελευταία 5 ματς από τα τέλη Νοεμβρίου έχει σημειώσει συνολικά 7 γκολ.

Ουσιαστικά είναι η... πάσα για να περάσει ο συντάκτης του εν λόγω δημοσιεύματος στην αποκάλυψη πως η έντονη παραγωγικότητα του "Πρίγιο"... προκαλεί προσφορές για την αγορά του από πλουσιότερες ομάδες ανώτερων πρωταθλημάτων. Επικαλούμενος μάλιστα πληροφορίες από την Γαλλία, αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ δέχθηκε κι αποδέχθηκε πρόταση 4,5 εκατ. ευρώ από τη Ρεν για τον Πρίγιοβιτς. Και ότι η υπόθεση της μετακίνησής του "κολλάει", προς το παρόν, στις απαιτήσεις του ίδιου του άσου, με το σύλλογο της Βρετάνης να επιμένει και να προσπαθεί να τον πείσει.

Η Ρεν του κόουτς Λαμουσί όντως έχει βγει στην αγορά για σέντερ φορ, ενώ βασικός της στόχος ήταν ο Ρίτσμοντ Μποάκι (έχει ακουστεί στο παρελθόν τόσο για Ολυμπιακό, όσο και για ΠΑΟΚ), αλλά ο Ερυθρός Αστέρας τον κοστολόγησε 7 μύρια, με αποτέλεσμα η Ρεν να αφήσει τον Γκανέζο και να... πιάσει τον Σέρβο του ΠΑΟΚ.

Στο δια ταύτα: σύμφωνα με mozzartsport.com το deal της Ρεν με τον ΠΑΟΚ είναι φιξαρισμένο, αλλά παραμένει ανοικτή η συμφωνία με την πλευρά του παίκτη. Βέβαια σύμφωνα με πρόσφατη τοποθέτηση του Γιώργου Σαββίδη, ο Πρίγιοβιτς θα παρέμενε κάτοικος... Τούμπας, αφού δεν πωλείται.

Ι.Β.Μ

News 24/7

24MEDIA NETWORK