Μετά την προπόνηση είχε... Παντελίδη για τον Πρίγιοβιτς

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς όσο παραμένει στην Ελλάδα τόσο αρχίζει και γίνεται σιγά σιγά... δικός μας, βάζοντας στην τσίτα λαϊκά... καψουροτράγουδα! Δεν διστάζει μάλιστα να τα μοιράζετε στα social media (VIDEO).

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Το καλοκαίρι που μας έρχεται ο Πρίγιοβιτς θα κλείσει ενάμιση χρόνο στην Ελλάδα, κι αν αυτό για κάποιους φαίνεται... μικρό πράγμα, να πούμε πως στα 28 του έχει προλάβει ήδη να αλλάξει δέκα διαφορετικούς συλλόγους ( Πάρμα, Γιόβιλ, Νορθάμπτον, Σιόν, Λοζάνη, Τρόμσο, Τζουργκάρντεν, Μπολουσπόρ, Λέγκια και ΠΑΟΚ)!

Έχει μέσα του το... μεταναστευτικό με λίγα λόγια ο Σέρβος επιθετικός, το όνομα του οποίου "έπαιξε" δυνατά τον Γενάρη σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια. Τελικά όχι μόνο παρέμεινε στον "δικέφαλο του βορρά", αλλά ανανέωσε το συμβόλαιο του με αυξημένες αποδοχές.

Όπως φαίνεται ο Πρίγιοβιτς απολαμβάνει την παραμονή του στη χώρα μας και μάλιστα αρχίζει να γίνεται... λάτρης της λαϊκής μουσικής. Δεν ξέρουμε αν καταλαβαίνει τα λόγια, όμως στο τελευταίο του ποστάρισμα διάλεξε Παντελή Παντελίδη και το: " είχα κάποτε μια αγάπη".

Φουλ της... καψούρας δηλαδή ο Αλεξάνταρ με τη μουσική στην τσίτα κατά την αναχώρηση του από το προπονητικό κέντρου του ΠΑΟΚ.

Μετά την προπόνηση είχε... Παντελίδη για τον Πρίγιοβιτς

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK