Μετακόμιση και δώρο δυο εισιτήρια ενόψει "τελικού"

Η... ασπρόμαυρη κοσμοσυρροή στην Κέρκυρα ανάγκασε τους ανθρώπους της τοπικής ομάδας να αλλάξουν τα αρχικά πλάνα φιλοξενίας των φίλων του ΠΑΟΚ και να προχωρήσουν και σε παραχωρήσεις στους δικούς τους φιλάθλους με φόντο ένα ματς "τελικό".

SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ / EUROKINISSI)
paok opadoi sthn kerkura EUROKINISSI

Αν και οι Κερκυραίοι περίμεναν περίπου 300 φίλους του ΠΑΟΚ και είχαν παραχωρήσει την θύρα 4, οι ασπρόμαυροι ήταν διπλάσιοι και το πλάνο φιλοξενίας τους στο δημοτικό στάδιο της Κέρκυρας άλλαξε. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ (περίπου 600) τοποθετήθηκαν στην θύρα 5, προκειμένου να βρίσκονται όλοι μαζί και όχι μαζί με τους φίλους της Κέρκυρας που έχουν εισιτήριο διαρκείας στην Θύρα 5.

Περίπου μια ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης, οι ιθύνοντες της ομάδας των Φαιάκων ήρθαν σε συνεννόηση με τους φίλους της ομάδας που είχαν διαρκείας στην ίδια θύρα και τους μετέφεραν στην απέναντι κερκίδα. Λίγα λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα, οι διοικούντες του συλλόγου προχώρησαν σε ανακοινώσεις:

" Λόγω των συνθηκών που δημιουργήθηκαν, χρειάστηκε να μεταφερθούν οι κάτοχοι διαρκείας της θύρας 5 σε άλλη θύρα. Η διοίκηση της ΠΑΕ τους ευχαριστεί για την κατανόησή τους, και γνωστοποιεί πως τους παραχωρεί επιπλέον δυο εισιτήρια δωρεάν για το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας".

Και το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι για την Κέρκυρα είναι ζωής ή θανάτου, καθώς θα υποδεχθεί τον ουραγό Πλατανιά. Ένα ματς – μισή κατηγορία και για τις δυο ομάδες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK