Μπερδεύτηκε με τις... αδικίες ο ΠΑΟΚ

Σ' έναν φαύλο κύκλο που δεν κλείνει πουθενά έμπλεξε ο ΠΑΟΚ μετά την απόφασή του να μην ψηφίσει την πρόταση για μη υποβιβασμό ομάδων, εφόσον δεν αδειοδοτηθούν. Πώς η δικαιολογία για τον Ηρακλή δημιουργεί... δεδικασμένο.

Μπερδεύτηκε με τις... αδικίες ο ΠΑΟΚ
Μάκης Γκαγκάτσης EUROKINISSI

Είναι δικαίωμα κάθε ΠΑΕ να ψηφίζει ό,τι θέλει. Το ότι ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ θέλησαν να "σώσουν" τον Παναθηναϊκό στο περιβόητο θέμα του υποβιβασμού για τις ομάδες που δεν εξασφαλίζουν άδεια δεν σημαίνει πως και ο ΠΑΟΚ έπρεπε να τους ακολουθήσει.

Ωστόσο, η δικαιολογία περί Ηρακλή μάλλον δεν στέκει, αφού ακόμα κι αν αποδεχθούμε την αδικία στον "Γηραιό", τότε ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει ποτέ να ψηφίσει υπέρ της συγκεκριμένης απόφασης (να μην πέφτουν δηλαδή οι ομάδες).

Ο ΠΑΟΚ δεν ψήφισε υπέρ γιατί θεωρεί πως είναι άδικο για τον Ηρακλή που πέρυσι έπεσε για τον ίδιο λόγο. Του χρόνου, όμως, αν τεθεί πάλι προς συζήτηση το θέμα του υποβιβασμού, με την ίδια λογική πάλι ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να ταχθεί υπέρ γιατί θα είναι άδικο για τον Παναθηναϊκό... που θα έχει υποβιβαστεί (αν επαληθευτεί αυτό το σενάριο και ο Αλαφούζος δεν κάνει τα απαραίτητα).

Φαύλος κύκλος είναι αυτός. Οι "κακές" γλώσσες λένε πως ο λόγος που ο Δικέφαλος του Βορρά δεν ψήφισε υπέρ είναι για να "τιμωρήσει" εμμέσως το τέως ΠΟΚ. Αυτά τα λένε οι "κακές" γλώσσες. Ο επίσημος ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε με τη γνωστή, πλέον, θέση περί αδικίας.

Το ότι έθεσε θέμα συζήτησης αλλαγής της ποινής για το... 2019 επαναφέρει την κουβέντα στα παραπάνω. Σε αυτή την περίπτωση τι θα ψηφίσει; Δεν θα είναι άδικο για όσες ομάδες πέσουν εφέτος; Φτου κι απ' την αρχή.

Σ.Κ

News 24/7

24MEDIA NETWORK