Νέες αναρτήσεις Γ. Σαββίδη για Λουτσέσκου και το... πρόβλημα του ΠΑΟΚ

Με ποσταρίσματά του στο instagram ο γιος του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Γιώργος Σαββίδης, έδειξε εμπιστοσύνη στον Ράζβαν Λουτσέσκου, ενώ τόνισε πως το πρόβλημα της ομάδας του τελικά δεν είναι ο προπονητής.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΣΑΒΒΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΣΑΒΒΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Με αφορμή ένα δημοσίευμα από τη Σερβία (σ.σ. στη σελίδα Mozzasport), το Γιώργος Σαββίδης, διέψευσε ότι υπάρχει θέμα προπονητή και υποστήριξε ότι "ο Ραζβάν θα είναι μέχρι τέλους μαζί μας".

Νέες αναρτήσεις Γ. Σαββίδη για Λουτσέσκου και το... πρόβλημα του ΠΑΟΚ

Συγκεκριμένα, λίγη ώρα μετά το δημοσίευμα από τη Σερβία, ο Γιώργος Σαββίδης έγραψε: "Ξέχασα ότι στην Ελλάδα (σ.σ. προφανώς δεν πρόσεξε ότι το αρχικό ρεπορτάζ προέρχεται από τη Σερβία) οι δημοσιογράφοι αποφασίζουν για τα πάντα.

Θα του πληρώσετε μισθό; Το πρωί ο ΠΑΟΚ ήθελε τον Σάντος. Αποφασίστε παρακαλώ. Εμείς, ως ιδιοκτήτες, θέλουμε να ξέρουμε ποιος θα είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ".

Λίγο αργότερα, ανέβασε ένα νέο ποστ στο οποίο παρατίθενται οι βαθμοί που είχε συγκεντρώσει κάθε χρόνο στην ανάλογη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ και δίπλα ένα σχόλιο για κάθε προπονητή που είχε τότε τα ηνία της ομάδας.

Νέες αναρτήσεις Γ. Σαββίδη για Λουτσέσκου και το... πρόβλημα του ΠΑΟΚ

Και καταλήγει με το σχόλιο: "Οι αριθμοί μπορεί να σημαίνουν πολλά, μπορεί και τίποτα.... Το μόνο που με απασχολεί είναι το πώς θα πάρουμε το πρωτάθλημα και ο Ραζβάν θα είναι μέχρι τέλους μαζί μας!

Υ.Γ. Δεν συγκρίνω κάποιον μεταξύ τους, απλά επισημαίνω ότι το πρόβλημα δεν είναι μάλλον ο προπονητής".

News 24/7

24MEDIA NETWORK