Νέα επιχειρηματική κίνηση για Σαββίδη στη Ρωσία

Μετά την τηλεοπτική άδεια που εξασφάλισε, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να επεκτείνει τις επιχειρήσεις του.

Νέα επιχειρηματική κίνηση για Σαββίδη στη Ρωσία

Πολύ καλή περίοδο διανύει ο Ιβάν Σαββίδης. Πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε ότι θα βγει μπροστά και θα αναλάβει την προεδρία του ΠΑΟΚ.

Στη συνέχεια και μετά την μη πληρωμή της πρώτης δόσης από τον κ. Καλογρίτσα για την τηλεοπτική άδεια, ο Σαββίδης ήταν αυτός που εντέλει πλήρωσε και την εξασφάλισε. Και τώρα ήρθε η ώρα να επεκτείνει την αλυσίδα σουπερμάρκετ που έχει δημιουργήσει στη Ρωσία.

Άνοιξε ακόμη ένα κατάστημα στο Γκρόζνι, ενώ παραβρέθηκε στα εγκαίνια μαζί με τον ιδιόρρυθμο, 40χρονο ηγέτη της Δημοκρατίας της Τσετσανίας, Ραμζάν Καντίροφ, ο οποίος διατηρεί άριστη σχέση με τον Βλάντιμιρ Πούτιν.

Ο Καντίροφ που ελέγχει και την ποδοσφαιρική ομάδα Τέρεκ Γκρόζνι, ευχαρίστησε τον Ιβάν Σαββίδη για την επένδυσή του στην περιοχή (θα εργαστούν συνολικά 90 άτομα), τονίζοντας ότι "η Τσετσενία είναι μία απόλυτα ασφαλής περιοχή για επενδύσεις”.

Το σούπερ μάρκετ του Σαββίδη θα παρέχει περισσότερες από 90 θέσεις εργασίας, ενώ ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένος να συνεχίσει την επέκτασή του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK