Νέα "μπηχτή" Σαββίδη για Ολυμπιακό και... λάθη

Μία εβδομάδα μετά τις σπόντες που πέταξε ο Κώστας Καραπαπάς για τα λάθη του Ζίβκοβιτς στο διπλό του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη, ο Γιώργος Σαββίδης "χτύπησε" μέσω του Instagram για τον... περίπατο του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο(φωτογραφία).

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΣΑΒΒΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΣΑΒΒΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Πριν από μία εβδομάδα ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, ξέσπασε με επίσημη τοποθέτηση του τόσο για την διαιτησία στο ματς του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Σμύρνης ( 3-1 νίκη για τους ερυθρόλευκους) όσο και για την απόδοση του τερματοφύλακα της Ξάνθης Ζίβκο Ζίβκοβιτς, απέναντι στον ΠΑΟΚ.

"Είδαμε σήμερα τον καλύτερο τερματοφύλακα του πρωταθλήματος στην Ξάνθη να τρώει ό,τι δεν τρώγεται. Ματάκια έχετε και βλέπετε και εσείς και ο κόσμος...", ήταν η χαρακτηριστική ατάκα για τον Σέρβο πορτιέρε.

Επτά μέρες αργότερα, ο Γιώργος Σαββίδης σήκωσε το... γάντι και απάντησε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram για το διπλό του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο με 4-1. Ένα ματς με λάθη βέβαια και από τις δυο πλευρές...

"Ευτυχώς αυτά τα αμυντικά λάθη δεν έγιναν με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ... Θα είχαμε πάλι παραληρήματα στο facebook", έγραψε λίγο μετά τη λήξη του αγώνα.

Νέα "μπηχτή" Σαββίδη για Ολυμπιακό και... λάθη

Οι δυο τους έχουν ξεκινήσει μία άτυπη κόντρα μέσω των social media που κρατάει σχεδόν ένα μήνα και ξεκίνησε με ένα ποστάρισμα του Γιώργου Σαββίδη για τον... Απόστολο Βέλλιο(!) και κατέληξε σε... μπουγάτσες και τρίγωνα πανοράματος!

Δεν αποκλείεται μέχρι την διακοπή για τις γιορτές των Χριστουγέννων ( απομένει ένα ματς για το πρωτάθλημα και ένα για το κύπελλο) να έχουμε και συνέχεια, αφού ακολουθεί το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός (Κυριακή 19:30).

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK