Νέα Τούμπα: Στη λίστα (και) το γήπεδο της Κράσνονταρ

Πώς η έδρα της Κράσνονταρ μπορεί να αποτελέσει "μπούσουλα" για τη νέα Τούμπα που οραματίζεται για τον ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης. Δείτε και το σχετικό VIDΕΟ του θέματος.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Το θέμα της νέας Τούμπας “τρέχει” από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, με τα όσα είχε προαναγγείλει ο Γιώργης Σαββίδης να αναμένεται να γίνουν σύντομα πραγματικότητα. Τα γήπεδο που έχει χτιστεί τα τελευταία χρόνια και “ταιριάζουν” στα αρχικά σχέδια των ασπρόμαυρων, θα περάσουν από το μικροσκόπιο των ασπρόμαυρων. Σε Ρωσία και Τουρκία έχουν χτιστεί πολλά γήπεδα, και ένα εξ' αυτών είναι και το γήπεδο της Κράσνονταρ.

Για όσους δεν θυμούνται, η ρωσική ομάδα δεν έχτισε μόνο γήπεδο, αλλά αναβάθμισε τις γηπεδικές εγκαταστάσεις της. Πριν από μερικά χρόνια, όταν ο Ιβάν Σαββίδης είχε εκπονήσει σχέδια για την κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων σε έκταση του δήμου Θέρμης, οι ασπρόμαυροι, με αφορμή την παρουσία τους στην Ρωσική πόλη για το παιχνίδι με την τοπική ομάδα στο πλαίσιο των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, είχαν επισκεφτεί τις προπονητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου που χτίστηκαν πρόσφατα.

Το νέο γήπεδο της Κράσνονταρ είναι χωρητικότητας 33.979 θεατών, κοντά στα “στάνταρ” του νέου γηπέδου που θέλει να χτίσει ο Ιβάν Σαββίδης στο γήπεδο που βρίσκεται τώρα η Τούμπα. Το συγκεκριμένο είναι ένα από τα γήπεδα τα οποία άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα επισκεφτούν το προσεχές διάστημα για να μάθουν λεπτομέρειες που αφορούν το τρόπο σχεδίασης και κατασκευής και να διαπιστώσουν σε ποιο βαθμό μπορούν να εφαρμόσουν την τεχνογνωσία των γηπέδων που έχουν χτιστεί τα τελευταία χρόνια ανά την Ευρώπη, στην Τούμπα.

Πάρτε μια γεύση από το γήπεδο της Κράσνονταρ...

ΤΣΑΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK