O "άγνωστος" γιος του Ιβάν Σαββίδη!

Ο περισσότερος κόσμος γνωρίζει τον Γιώργη Σαββίδη, κυρίως λόγω της θέσης του στο ΔΣ της ΠΑΕ των διαδοχικών τοποθετήσεων μέσω των social media. Ο ισχυρός άντρας του ΠΑΟΚ, ωστόσο, έχει κι άλλο γιο, τον Νίκο, ο οποίος παρότι, επίσης, ασχολείται ενεργά με την ομάδα, προτιμά να περνά απαρατήρητος. Ο Αντώνης Τσακαλέας αποκαλύπτει το γιατί...

O "άγνωστος" γιος του Ιβάν Σαββίδη!

Το ενδιαφέρον του για τον ΠΑΟΚ είναι στο ίδιο μήκος κύματος όπως αυτό του πατέρα του, Ιβάν, και του αδερφού του, Γιώργη, όμως εκείνος μοιάζει να είναι το... "άγνωστο" μέλος της οικογένειας Σαββίδη, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έχει ενασχόληση με τα "κοινά" του "Δικεφάλου του βορρά". Ο Νίκος Σαββίδης μπορεί να μην βρίσκεται στο προσκήνιο, αλλά παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς τις εξελίξεις στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο.

Έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές του στο Λονδίνο, οι οποίες αφορούν το μάρκετινγκ σε σχέση (και) με τον αθλητισμό, ο Νίκος Σαββίδης περνά μέρους του χρόνου του στην Θεσσαλονίκη, έχοντας καθημερινή τριβή με τον ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ( 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, SUPERLEAGUE)
(MOTIONTEAM)
ivan nikos giorgos savvidis EUROKINISSI

Σε αντίθεση με τον αδερφό του, Γιώργη, που είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου αλλά και ενεργός επικοινωνιακά, με τις τοποθετήσεις του μέσω Instagram να είναι συνεχείς, ο Νίκος έχει ένα πολύ πιο χαμηλό προφίλ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν ασχολείται με τα θέματα του "Δικεφάλου του βορρά". Ο Νίκος διατηρεί και εκείνος λογαριασμό στο Instagram, αλλά όπως και εκείνος, έτσι και η... ενασχόλησή του με τα social media δεν έχει τραβήξει την προσοχή.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός εστιάζει στην προεδρική σουίτα του σταδίου της Τούμπας, και τον έχει απαθανατίσει μαζί με τον αδερφό του και τον πατέρα του, να παρακολουθεί και εκείνος τις αναμετρήσεις των "ασπρόμαυρων". Και εκείνος παθιάζεται, και εκείνος ζει από κοντά την ποδοσφαιρική ομάδα, με παρουσία όχι μόνο σε αναμετρήσεις, αλλά και σε προπονήσεις της ομάδας.

O "άγνωστος" γιος του Ιβάν Σαββίδη!

Πριν από περίπου τρία χρόνια, το όνομά του είχε έρθει στο προσκήνιο λόγω της φημολογίας που τον ήθελε να εμπλέκεται με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Ήταν το διάστημα που στην Θεσσαλονίκη ακουγόταν έντονα η διάθεση της διπλής ενασχόλησης της οικογένειας Σαββίδη, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, με τον Γιώργη Σαββίδη να ασχολείται περισσότερο με το ποδοσφαιρικό τμήμα, και τον Νίκο να ασχολείται με το μπασκετικό τμήμα. Μπορεί βέβαια αυτό να μην συνέβη, αλλά η στήριξη που παρέχει η οικογένεια Σαββίδη στην ΚΑΕ είναι συνεχής τα τελευταία χρόνια, όπως και η παρουσία του Νίκου Σαββίδη στους αγώνες της ομάδας μπάσκετ, που αποτέλεσε τότε τη... "σπίθα" για την ανάπτυξη της συγκεκριμένης φημολογίας.

Ο Νίκος Σαββίδης, ο οποίος είναι μικρότερος από τον Γιώργη δύο χρόνια (25 ο ένας 27 ο άλλος), ετοιμάζεται και εκείνος να σηκώσει, μαζί με τον αδερφό του, στους ώμους του, κομμάτι των επαγγελματικών υποχρεώσεων που "βαραίνουν" τον πατέρα του, και δεν αποκλείεται αυτό να περιλαμβάνει και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μαζί με τον Γιώργη, που στα μάτια των περισσότερων φαντάζει πιο ενεργός και πιο εκδηλωτικός, ο Νίκος δεν είναι τόσο εξωστρεφής, αλλά έχει... μπολιαστεί και εκείνος από το ασπρόμαυρο "μικρόβιο".

Σε περίπτωση, λοιπόν, που ο Ιβάν Σαββίδης αποφασίσει στο μέλλον να τοποθετήσει κάποιον από τους γιους του στον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ θα έχει ενδιαφέρον ποιον από τους δύο θα διαλέξει. Τον δυναμικό Γιώργη, ή τον,"ηπίων τόνων" Νίκο;

O "άγνωστος" γιος του Ιβάν Σαββίδη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK