Ο Γιώργος Σαββίδης πήγε κόντρα στον Ιβάν για χάρη του Πέλκα

Ο εκτός ορίων πανηγυρισμός του Πέλκα αποτέλεσε πεδίο αντιπαράθεσης εντός ΠΑΟΚ, διότι ο Γιώργος Σαββίδης και ο Βλάνταν Ίβιτς τον δικαιολόγησαν, τη στιγμή που ο Ιβάν τού έβαζε (δικαιολογημένα) "χοντρό χέρι".

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ενδοοικογενειακή διαμάχη; Όχι ακριβώς... Κάνει εντύπωση πάντως η επιλογή του Γιώργου Σαββίδη να δικαιολογήσει τον Δημήτρη Πέλκα για την άσεμνη (και απαράδεκτη) χειρονομία του μετά το γκολ στο 93'57'' για το 1-0 επί του Πανιωνίου, τη στιγμή που από τον ΠΑΟΚ διέερε η σκληρή παρέμβαση του Ιβάν για το θέμα.

Ο πρόεδρος του "Δικεφάλου", όπως έλεγαν την Κυριακή από την Τούμπα, δεν κάλυψε στο ελάχιστο το νεαρό ποδοσφαιριστή. Του έκανε μάλιστα έντονες παρατηρήσεις και συστάσεις διαφωνώντας παράλληλα με την τακτική που ακολούθησε ο Βλάνταν Ίβιτς στη συνέντευξη Τύπου.

Η ανάρτηση πάλι του Γιώργου Σαββίδη στο instagram ήταν στην αντίπερα όχθη. Ο γιος του Ιβάν, ο οποίος επανήλθε με ποδοσφαιρική ανάρτηση μετά από αρκετές ημέρες, υπερασπίστηκε τον νεαρό χαφ.

Πώς; Αναδημοσιεύοντας τη φωτογραφία του Πέλκα να πιάνει τα γεννητικά όργανά του και γράφοντας: " Πάρα πολύ νέος και τρομερά συναισθηματικός. Αλλά εντάξει υπήρξαν πολύ πιο προκλητικοί πανηγυρισμοί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Γι' αυτό χαλαρώστε. Δημήτρη Πέλκα, δείξ' τους τι έχεις. Είναι δική σου νίκη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK