Ο Γκαρσία και οι τρεις ενδιαφερόμενες από την Ισπανία!

Οι αναζητήσεις και οι φιλοδοξίες του Πάμπλο Γκαρσία στην προπονητική ξεπερνούν κατά πολύ την ομάδα Κ-20 του ΠΑΟΚ. Η Ισπανία ήδη "αφουγκράζεται" την πρόοδο του Ουρουγουανού τεχνικού του οποίου οι επαφές στην Ιβηρική είναι ιδιαίτερα πυκνές. Ολες οι λεπτομέρειες.

Ο Γκαρσία και οι τρεις ενδιαφερόμενες από την Ισπανία!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O Πάμπλο Γκαρσία ήρθε στην προπονητική όχι για να κάνει ένα απλό πέρασμα και στη συνέχεια να προτιμήσει άλλες θέσεις και άλλες καριέρες αλλά για να μείνει και να αφήσει το δικό του αποτύπωμα στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.

Τι σημαίνει αυτό για τον Ουρουγουανό τεχνικό; Οτι, πιθανότατα, στο τέλος της εφετινής σεζόν, που είναι η δεύτερη του στον πάγκο της ομάδας Κ-20 του ΠΑΟΚ, θα αναζητήσει την επόμενη πρόκληση της προπονητικής του σταδιοδρομίας.

Το που είναι ένα ζήτημα. Μην βιαστείτε να απαντήσετε "στον ΠΑΟΚ" ή "στην Ελλάδα" διότι οι εξελίξεις υπάρχει περίπτωση να σας διαψεύσουν.

Το κανάλι επικοινωνίας που έτσι και αλλιώς έχει ανοιχτό με την Ισπανία ο λατρεμένος των οπαδών του Δικεφάλου του Βορρά όχι μόνο παραμένει ανοιχτό αλλά εσχάτως διευρύνεται κιόλας με νέες επαφές.

Πρόσφατα, άνθρωπος που ενήργησε για λογαριασμό του Πάμπλο ταξίδεψε στη χώρα της Ιβηρικής και το ταξίδι του έβγαλε... λαβράκια. Και δεν αναφερόμαστε στο ενδιαφέρον της Αλαβες, που προς το παρόν για διάφορους λόγους δεν προχώρησε, αλλά στις επαφές τόσο με την Εσπανιόλ όσο και με την Οσασούνα!

Oι σχετικές συναντήσεις έγιναν σε υψηλό επίπεδο και από τους υπευθύνους των ισπανικών συλλόγων μεταφέρθηκε ενδιαφέρον για την πρόοδο του προπονητή Γκαρσία. Μάλιστα, διαμήνυσαν ότι θα στείλους εκπροσώπους τους μέσα στη σεζόν στην Ελλάδα για να δουν τον τρόπο που δουλεύει ο Ουρουγουανός.

Με την Οσασούνα ειδικά, ο Πάμπλο Γκαρσία έχει χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης από τα χρόνια που αγωνιζόταν με τη φανέλα της, την τριετία 2002-2005 κατά την οποία "έχτισε" και όνομα στην Ισπανία.

Ολα αυτά βέβαια αφορούν το (όχι και τόσο μακρινό) μέλλον. Προσώρας, ο Γκαρσία δίνει όλη του την προσοχή στις υποχρεώσεις του με την Κ-20 του ΠΑΟΚ και έχει στο νου του να αποκτήσει επιπλέον προπονητικά εφόδια αποκτώντας το UEFA-Pro που του είναι φυσικά απαραίτητο για να δουλέψει στο υψηλό επίπεδο.

Ν. Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK