Ο Ιβάν βάζει τέλος στις... διαρροές!

Η ψύχραιμη αντίδραση του Ιβάν Σαββίδη μετά την βαριά τιμωρία από το πειθαρχικό μονομελές όργανο της Super League Σουρωτή, σε αντίθεση με τους συνεργάτες του, που εξαπέλυσαν "πόλεμο" προς πάσα κατεύθυνση.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΣΑΒΒΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
savvidis EUROKINISSI

Όπως ήταν λογικό, μετά την γνωστοποίηση των ποινών τόσο για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ όσο και τους Ιβάν Σαββίδη, Λούμπος Μίχελ, υπήρξαν αντιδράσεις (επίσημα και ανεπίσημα) από τους ανθρώπους του "δικέφαλου του βορρά".

Είτε αυτές αφορούσαν διαρροές, είτε τοποθετήσεις στα social media με βαρείς χαρακτηρισμούς και υψώνοντας τους τόνους. Ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης, πάντως, δεν θέλησε να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο.

Η δική του αντίδραση ήταν πιο ψύχραιμη και με ωριμότητα, αφού η υπόθεση θα περάσει και από δεύτερο όργανο, οπότε μπορεί να έχουμε κάποια ανατροπή, όπως στην περίπτωση με την επιστροφή των βαθμών στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Χαρακτηριστικά η ατάκα του ηγέτη του "δικέφαλου" ήταν:

" Κανείς δεν μπορεί να μου επιβάλλει μεγαλύτερες τιμωρίες από αυτές που βάζω εγώ στον εαυτό μου. Η κουβέντα για το θέμα αυτό θα σταματήσει εδώ, εξακολουθούμε να έχουμε εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη.

Θα περιμένω με ενδιαφέρον κάποια στιγμή να κοιταχτούμε στα μάτια με εκείνους που δήθεν απείλησα κι εγώ θα έχω καθαρή τη συνείδησή μου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK