Ο... κεραυνοβολημένος Γκαρθία της Τούμπας

Η όχι τυχαία επιλογή του πασίγνωστου κομματιού των AC/DC, το περιβόητο hashtag και οι... ανδρικές δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη. Το video του ΠΑΟΚ για τον Όσκαρ Γκαρθία έχει λίγο απ' όλα.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Γκαρθία EUROKINISSI

Η επικοινωνιακή προσπάθεια αποδόμησης του τραυματισμού του Όσκαρ Γκαρθία συνεχίστηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία προχώρησε στην δημιουργία βίντεο με ολίγον από AC/DC και Σάββα Θεοδωρίδη. Οι "ασπρόμαυροι", αφού πρώτα αμφισβήτησαν τον τραυματισμό του Ισπανού, τώρα τον χαρακτηρίζουν με το τρόπο τους... "κεραυνοβολημένο".

Τα "υλικά" που συνθέτουν το τελευταίο βίντεο της ΠΑΕ, που έχει μουσικά "ντυθεί" με το κομμάτι "thunderstruck" των AC/DC, προέρχονται από το βίντεο την ώρα της ρίψης του ρολού ταμειακής μηχανής και συνεχίζονται με ένα κολλάζ φωτογραφιών μέσω του οποίου ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να δείξει τη σύγχυση του Όσκαρ Γκαρθία, που άλλοτε έχει απαθανατιστεί να πιάνει όλο του το πρόσωπο, άλλοτε το σημείο κάτω από το μάτι και άλλοτε το μάγουλό του.

Το βίντεο τελειώνει με τα όσα είχε δηλώσει σε τηλεοπτική εκπομπή ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σάββας Θεοδωρίδης, αναφορικά με τον τραυματισμό του Γιάννη Αναστασίου στην αναμέτρηση της 2ας Μαρτίου 2014, μεταξύ του του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Όλα αυτά, με το hashtag "pray for oscar" (προσευχήσου για τον Όσκαρ).

ΤΣΑΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK