Ο Κυριάκος Κυριάκος εκθείασε την ΑΕΚ!

Τα πνεύματα... ηρέμησαν και από το "πολεμικό" (μέσω δηλώσεων/διαρροών) κλίμα πήγαμε στο ποδοσφαιρικό. Το σχόλιο του Κυριάκου Κυριάκου είχε μπόλικη ΑΕΚ και μάλιστα για (πολύ) καλό λόγο.

Ο Κυριάκος Κυριάκος εκθείασε την ΑΕΚ!
kuriakos paok EUROKINISSI

Μετά τις σκληρές δηλώσεις/ποσταρίσματα περί "νέων συμμαχιών", "εχθρών" και "περίεργων αποφάσεων" ήρθε η... ηρεμία. Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ, άφησε στην άκρη τις διαμάχες και πέρασε καθαρά στο αγωνιστικό κομμάτι.

Εκεί εκθείασε τον τρόπο που αγωνίζεται φέτος η ΑΕΚ, τονίζοντας μάλιστα πως μαζί με τον ΠΑΟΚ είναι οι καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα! Καταλήγοντας, ο κ. Κυριάκος ζήτησε ένωση και... ψυχραιμία για ομαλή διεξαγωγή του ντέρμπι.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟ FACEBOOK

"Μέσα σε λίγες ώρες κάποιοι αφανείς ήρωες, συνάδερφοι μου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ διοργανώνουν ντέρμπι ειδικών συνθηκών.

Παρακαλώ τον κόσμο να βοηθήσει και αυτός στην ομαλή διεξαγωγή. Όποιος έχει τη δυνατότητα, να αγοράσει νωρίς το εισιτήριό του, ώστε να υπάρχει συνεχής και κανονική ροή στα εκδοτήρια, για να μην ταλαιπωρηθούν όσοι αναγκαστικά έρθουν από άλλες πόλεις ή ακόμη και το εξωτερικό τις τελευταίες ώρες.

Αυτές τις μέρες ειπώθηκαν πολλά, από πολλούς που δεν πρέπει να έχουν/-με πρωταγωνιστικό ρόλο στο ποδόσφαιρο. Η ουσία είναι μια: παίζουν οι δυο καλύτερες -κατά τεκμήριο- ομάδες στο Πρωτάθλημα, σε ένα ντέρμπι σε γεμάτο γήπεδο, όπως κατά τη γνώμη μου είναι και το δίκαιο και το ηθικό.

Διεκδικούμε την πρώτη θέση στη βαθμολογία με αγώνα λιγότερο, από μια ομάδα σκληραγωγημένη και ανθεκτική. Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος και πρέπει να τον περπατήσουμε ενωμένοι και πεισμωμένοι!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK