O "μικρός" Σαββίδης... έσκισε την αφίσα του Τζαβέλλα!

Βλάνταν Ίβιτς – Γιώργος Τζαβέλλας σημειώσατε... ένα, ακόμα και για τον Γιώργο Σαββίδη. Ο γιος του Ιβάν, και εδώ και ένα μήνα μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τοποθετήθηκε μέσω Instagram τα ξημερώματα, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του πρώτου κύματος των συσκέψεων παρουσία των επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος.

O "μικρός" Σαββίδης... έσκισε την αφίσα του Τζαβέλλα!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σέρβος τεχνικός και ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής είχαν πάρει... προβάδισμα στη διαμάχη που είχε διαφανεί από το βράδυ της Δευτέρας, όταν και πήραν το "οκ" από τον Ιβάν Σαββίδη να πράξουν τα δέοντα αναφορικά με όλα όσα προέκυψαν.

Μετά την διαδικτυακή συζήτηση της Δευτέρας, ήρθε και το κατ' ιδίαν τετ-α-τετ, με τον Ιβάν Σαββίδη, το βράδυ της Πέμπτης στο "Μακεδονία Παλάς". Ο Γιώργος Σαββίδης ήταν ο πρώτος που έδωσε μια... γεύση για το αποτέλεσμα των διαδοχικών τετ-α-τετ του πατέρα του με τους ιθύνοντες του αγωνιστικού τμήματος.

Ανάρτησε στο Instagram φωτογραφία του Βλάνταν Ίβιτς με λεζάντα "Ίβιτς ως το τέλος". Ο Γιώργος Σαββίδης, που στη σουίτα του, στο "Μακεδονία Παλάς"... μεγάλωσε με αφίσα του Γιώργου Τζαβέλλα, τάχθηκε υπέρ του Σέρβου τεχνικού στη "διαμάχη" που ξέσπασε και έφερε το "ή αυτός ή εγώ" του Ίβιτς.

O "μικρός" Σαββίδης... έσκισε την αφίσα του Τζαβέλλα!

Α.Τσ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK