Ο "Mr 84.6%" δεν θα είναι στη Νέα Σμύρνη, αλλά ο Λουτσέσκου δεν φοβάται

Ο Λουτσέσκου αποφάσισε να "θυσιάσει" τον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου με τον Πανιώνιο για να ξεκουράσει τον Λέο Μάτος. Ο Βραζιλιάνος είναι ο πιο φορτωμένος με λεπτά ποδοσφαιριστής απ' όταν αποκτήθηκε και ήρθε η ώρα να πάρει ανάσες.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Μάτος EUROKINISSI

Όταν λείπει από την αποστολή ένας ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί στο 84,6% των αγώνων που έχει δώσει η ομάδα του από τον Ιούλιο του 2016 μέχρι τώρα είναι, από μόνο του, είδηση.

Όταν δε η απουσία του αιτιολογείται με τη φράση "για λόγους αποφόρτισης", τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ προέρχεται από αγωνιστική στην οποία δεν έπαιξε αφού ο αγώνας με τον Ολυμπιακό δεν άρχισε, τότε προκύπτει ένα ολόκληρο σκεπτικό πίσω από την απουσία του.

Ο λόγος φυσικά για τον Λέο Μάτος, ο οποίος από την ημέρα που φόρεσε την ασπρόμαυρη φανέλα, ο "Δικέφαλος του βορρά" έχει δώσει 91 αγώνες και εκείνος έχει αγωνιστεί στους 77 εξ αυτών.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θεωρεί πως στη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΟΚ μπορεί να "ζήσει" και χωρίς εκείνον, θέλοντάς τον "φρέσκο" στην αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης.

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά ο Λουτσέσκου συμπεριέλαβε στην αποστολή 19 ποδοσφαιριστές. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης δεν προπονήθηκε λόγω στομαχικών διαταραχών και ο Ρουμάνος τεχνικός, για παν ενδεχόμενο, πήρε μαζί του τρεις τερματοφύλακες. Αν και το πλέον πιθανό είναι ν' αγωνιστεί ο Αθηναίος κίπερ.

ΤΣΑΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK