Ο Σαλπιγγίδης ξεσκονίζει και προβάρει το... 14

Ωρίμασε, όπως φαίνεται, ο χρόνος για την επιστροφή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στον ΠΑΟΚ. Πότε βρέθηκε με τον υιό Σαββίδη και για ποιο πόστο προορίζεται.

Ο Σαλπιγγίδης ξεσκονίζει και προβάρει το... 14
Δημήτρης Σαλπιγγίδης EUROKINISSI

Ένα πρώτο κύμα αλλαγών στη δομή των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρατηρήθηκε ήδη. Έπεται όμως συνέχεια. Μια συνέχεια που ενδέχεται να σημάνει την επιστροφή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη! Μετά από τρία χρόνια και το διαζύγιο και τον "Δικέφαλο" που έφερε και το τέλος της ποδοσφαιρικής καριέρας του.

Πώς φτάσαμε ως εδώ;

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε ανακοινώσει τη λύση της συνεργασίας της με τους Άγγελο Ζαζόπουλο, Αλέξανδρο Τασούλη, Κωνσταντίνο Καζάνα και παράλληλα είχε υποδεχθεί τους Αλέξανδρο Αλεξιάδη και Δημήτρη Ορφανό. Ο πρώτος γύρισε μετά από δυο χρόνια και ο δεύτερος άρχισε την πρώτη θητεία ως προπονητής αναπτυξιακού ποδοσφαίρου, και δεύτερη στον ΠΑΟΚ μετά την παρουσία του ως ποδοσφαιριστή.

Όλες αυτές οι εσωτερικές διεργασίες που αφορούσαν τη δομή μαζί και τη στελέχωση των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ έχουν αρχίσει εδώ και καιρό, κυρίως μετά την έλευση του Ντάνι Αλσίνα.

Το όνομα του Δημήτρη Σαλπιγγίδη μπήκε στο κάδρο και αυτή τη φορά οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει σκέψη για τοποθέτησή του στα τμήματα υποδομής. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει επίσημες κουβέντες, παρόλα αυτά κάτι τέτοιο πιθανόν να συμβεί το προσεχές διάστημα.

Η τελευταία φορά που ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης βρέθηκε σε "ασπρόμαυρο" περιβάλλον ήταν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, όταν και έδωσε το παρών στο φιλανθρωπικού χαρακτήρα φιλικό των βετεράνων. Εκεί είχε την ευκαιρία ν' αγωνιστεί ως συμπαίκτης με τον Θόδωρο Ζαγοράκη, σχεδόν 12 χρόνια μετά την τελευταία συνύπαρξή τους στον ΠΑΟΚ, αλλά και τον Νίκο Σαββίδη, γιο του προέδρου και μεγαλομετόχου της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK