Ο Σαββίδης ακολουθεί την... πεπατημένη

Γιατί η πιο πρόσφατη από τις αναρτήσεις του εορτάζοντος Γιώργου για τον τελικό του Κυπέλλου δεν προκάλεσε έκπληξη και τι εννοεί πίσω από τις λέξεις που χρησιμοποίησε.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
savvidis EUROKINISSI

Ο Γιώργης Σαββίδης έδωσε το στίγμα της επόμενης ημέρας σε σχέση με το τρόπο που θα κινηθεί ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν.

Ερμηνείες μπορούν να δοθούν πολλές και οι περισσότερες θα είναι αυθαίρετες για ένα και μόνο λόγο: ο Ιβάν Σαββίδης έχει δείξει πως ο δρόμος που ακολουθεί σε στιγμές όπως αυτή που έχει δημιουργηθεί μετά την απόφαση της επιτροπής εφέσεων είναι συγκεκριμένος.

Ποιος ακριβώς; Η οικογένεια του ΠΑΟΚ συγκεντρώνεται και χαράζει τη γραμμή της ως ένα και αναπόσπαστο κομμάτι.

" Μέσα στις επόμενες μέρες, μετά από συζητήσεις με την οικογένεια του ΠΑΟΚ και κάποιων ειδικών, θα εκφράσουμε την επίσημη θέση μας σχετικά με τη συμμετοχή μας στον τελικό Κυπέλλου και την κατάσταση γενικότερα. Να έχετε καλή εβδομάδα", ανέφερε σε ποστάρισμά του Instagram ο Γιώργης Σαββίδης και η συγκεκριμένη τοποθέτηση δεν αποτελεί είδηση, αλλά επιβεβαίωση του τρόπου σκέψης και δράσης της οικογένειας από την ημέρα που βρίσκεται στην Ελλάδα και ηγείται της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ.

Ο Σαββίδης ακολουθεί την... πεπατημένη

Τον Μάρτιο του 2016, ο Ιβάν Σαββίδης είχε προχωρήσει σε μια σειρά συναντήσεων με μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ όταν και είχε παρθεί η απόφαση μη συμμετοχής στο δεύτερο ημιτελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Πριν από λίγες εβδομάδες, την ίδια "διαδικασία" ακολούθησε ο Ιβάν μετά την πρωτόδικη απόφαση που αφορούσε τη τύχη της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που στέκονται στο "σχετικά με την συμμετοχή μας στον τελικό κυπέλλου".

Αυτό που γίνεται αντιληπτό είναι πως όλα θα πέσουν στο τραπέζι. Και σε τέτοιες συζητήσεις ό,τι πέφτει στο τραπέζι συζητιέται. Χωρίς να έχουν αρχίσει καν οι συζητήσεις, είναι πρώιμο να ειπωθεί το παραμικρό παρά μόνο να γίνουν σενάρια.

ΤΣΑΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK