"Λίμπερο του Ολυμπιακού ο Τουμπακάρης"

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκάθαρα παράπονα από τη διαιτησία του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και φρόντισε να τα εκφράσει μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

"Λίμπερο του Ολυμπιακού ο Τουμπακάρης"

Ξεκάθαρα παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα με τον Ολυμπιακό έχουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Ο βοηθός του Αλέξανδρου Δημητρόπουλου, Ιωάννης Τουμπακάρης ανέκοψε λανθασμένα δύο φορές τους Ρόμπερτ Μακ και Απόστολο Σκόνδρα την ώρα που έφευγαν στην αντεπίθεση.

Γι' αυτό το λόγο, ο "Δικέφαλος" φρόντισε να εκφράσει τις ενστάσεις του μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα, αφήνοντας εμφανέστατα υπονοούμενα για τον κ. Τουμπακάρη.

"Ο Τουμπακάρης πήρε θέση… λίμπερο στην άμυνα του Ολυμπιακού, κόβοντας με λανθασμένες υποδείξεις δυο πολύ επικίνδυνες φάσεις, του Μακ που έφυγε μόνος του στην περιοχή του Ρομπέρτο αρχικά και τον Σκόνδρα που βγήκε στην πλάτη της άμυνας στη συνέχεια. Δεν έδωσε ούτε πεντακάθαρο κόρνερ και φάνηκε «ζαλισμένος», όταν αγνόησε πεντακάθαρο φάουλ μπροστά του και έκανε τον Δημητρόπουλο να το δώσει από τα 30 μέτρα!", αναφέρει το κείμενο που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ για την εικόνα του αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τα λανθασμένα οφσάιντ στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

VIDEO: Διπλό "σομπρέρο" Τζιόλη στον Φορτούνη

Οι αποβολές Τζαβέλλα - Ζντιέλαρ

Η αγκωνιά του Μποτία στον Μπερμπάτοφ

VIDEO: Το χτύπημα του Μιλιβόγεβιτς στον Τζαβέλλα

News 24/7

24MEDIA NETWORK