Οι εξηγήσεις των παικτών του ΠΑΟΚ για τα likes στην επίμαχη φωτογραφία

Τόσο ο Δημήτρης Πέλκας, όσο και οι Γιάννης Μυστακίδης και Ευθύμης Κουλούρης ήταν από τους παίκτες του ΠΑΟΚ που έκαναν like στην επίμαχη φωτογραφία που ανέβασε ο Γιώργος Τζαβέλλας πετώντας μπηχτή στον Βλάνταν Ίβιτς. Ποια ήταν όμως η εξήγηση που έδωσαν;

Οι εξηγήσεις των παικτών του ΠΑΟΚ για τα likes στην επίμαχη φωτογραφία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τα likes των παικτών του ΠΑΟΚ στον φωτογραφία του Γιώργου Τζαβέλλα, που συνοδευόταν από αιχμηρό σχόλιο με αποδέκτη του Βλάνταν Ίβιτς, αποσύρθηκαν, με τους “εμπλεκόμενους” να δίνουν κοινή εξήγηση.

Οι Γιάννης Μυστακίδης, Ευθύμης Κουλούρης και Δημήτρης Πέλκας ήταν οι τρεις παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ του ΠΑΟΚ και συμφώνησαν με την ανάρτηση του πρώην συμπαίκτη τους λίγο μετά το μεσημέρι, με το “like” του να αποσύρεται λίγες ώρες αργότερα.

“Ήταν απλά ένα λάικ σε φωτογραφία στην οποία ένας παίκτης της εθνικής ομάδας πανηγυρίζει. Αμέσως μόλις είδα το σχόλιο, το τι γράφει, το διέγραψα” ανέφερε ο Γιάννης Μυστακίδης στο περιθώριο της απονομής του βραβείου “11888MVP” του Φεβρουαρίου που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας (27/3) στο γήπεδο της Τούμπας.

Αυτή είναι και η θέση των άλλων δυο συμπαικτών του, που ακολούθησαν την ίδια διαδρομή όσον αφορά το likes το οποίο και αυτό αποσύρθηκε από την φωτογραφία με το επίμαχο σχόλιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK